Calculator (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Deerlijk, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, een firma actief in de bouwsector, is Konvert office op zoek naar een Calculator m / v : Taken : Als calculator sta je in voor de prijsberekening van meerdere projecten binnen de afdelingen rail en elektromechanische installaties : - Je analyseert de vraag van de klant - Je gaat op zoek naar diverse mogelijke uitvoeringen en bespreekt dit binnen het team - Je slaagt er telkens in om een zo volledig mogelijk en accuraat voorstel te doen, rekening houdend met de vastgelegde deadlines - Je gaat actief op zoek naar de juiste leveranciers, onderaannemers en partners om je prijszetting te vervolledigen en deze opdracht te doen slagen - Je analyseert het lastenboek waardoor je een perfect zicht krijgt op het volledige project - Je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector op, je kan steeds de meest innovatieve oplossingen aan de klant aanbieden

Aanbod

Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.

Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden. Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, .

 • Domein : Wegennet en diverse netwerken. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Domein : Bouw.
 • Domein : Elektriciteit. De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten. De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren.

  De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen. De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Je kan rekenen op een uitdagende functie , waarbij je het aanbestedingsbeleid van het bedrijf vorm geeft.

  We bieden je een marktconform salaris, aangevuld met extra-legale voordelen.

  Vereiste kwalificaties

 • Je bezit een bachelor of master met een technische affiniteit of gelijkwaardig door ervaring - Je bent cijfermatig aangelegd en oplossingsgericht denken zit in je bloed - Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands en Frans, zowel schriftelijk als mondeling - Je bent IT-minded en beschikt over goede Excel skills - Je hebt oog voor detail en nauwkeurig werken zit alvast in je vingers - Je gaat graag de uitdaging aan om te werken met strikte deadlines - Verandering geeft jou energie en je denkt constant mee aan optimalisaties - Je bent in het bezit van een rijbewijs B - Ervaring met overheidsaanbestedingen is een grote troef
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier