Austin Bright - Sr. Backend Java Developer
ictjob.be
KONTICH
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Dit bedrijf werd enkele decennia geleden opgericht door twee broers met een duidelijk doel om kwaliteit terug als belangrijkste factor binnen de textielsector te brengen.

Met de jaren is men hier stevig gegroeid en zag me al snel in dat digitalisering en de toepassing van nieuwe IT-technologieën, zoals VR een niet te missen opportuniteit was.

Dankzij hun vlot werkend systeem en een voorbeeldige presentatie van hun product, zagen ze ook de return on investment. Nu zoekt men een creatieve backend Java developer om hun team verder te versterken.

Jouw verantwoordelijkheden

Hier zal de focus van jouw functie liggen op de technische analyse, ontwikkeling, testen en onderhouden van hun interne applicatie.

Hierbij zal het belangrijk zijn om een samenhorig codemethode te hanteren en een zo clean code mogelijk te produceren. Tevens blijf je je hier op technisch vlak ook steeds herontdekken door de evolutie op de voet te volgen.

Jouw profiel

Werken in een internationale sfeer is voor jou een echte voorkeur, je beheerst het Engels uitstekend en combineert dit met een goede kennis van het Nederlands.

Daarnaast is vlot communiceren / contact leggen ook interessant.

Je ziet jezelf eerder als een specialist i.p.v. een all rounder. Met jouw minimum aan vijf jaar ervaring in Java backend programmeren, zou dit geen probleem zijn.

Analytisch ingesteld en resultaat gedreven zijn twee kenmerken die je op het lichaam geschreven zijn.

Als persoon ben je leergierig en blijf je spontaan ook de evolutie van verschillende technologieën op de voet volgen.

Ons aanbod

 • Een aantrekkelijk brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, DKV-hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Hier kom je ook terecht bij een bedrijf dat durft investeren in haar werknemers, niet enkel op technisch vlak d.m.v. trainingen of opleidingen, maar ook in hun persoonlijk welzijn.
 • Je kan elke dag sporten in de fitness, krijgt twee keer per week vers fruit en kan jouw bedrijfswagen inruilen voor een elektrische fiets.

 • Zoals hierboven vermeld staat zal je ook met heel recente technologieën werken, waarbij ook de ruimte wordt gelaten om andere technologieën en methodes te implementeren.
 • Een aangename sfeer, internationale collega's, vele activiteiten zoals de 'Ten Miles' en zoveel meer.
 • Heb je interesse in deze vacature ?

  Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

  We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Profiel

  Jobgerelateerde competenties

 • Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek)
 • Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen
 • Programmeren in een computertaal : Java
 • De technische keuzes inzake software- en hardware-architectuur bepalen
 • Technologieën, hardware, software, configuraties, ... selecteren

  Aanbod

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier