administrator transport
Randstad
Genk, Limburg
2 dagen geleden

job description

Voor onze afdeling Transportadministratie in Genk zijn we op zoek naar een deeltijdse Administrator.Als administrator ben je verantwoordelijk voor het zo correct en volledig mogelijk uitvoeren van de administratie zodat een vlotte en efficiënte werking van het transportgebeuren gegarandeerd wordt.

Je zorgt ervoor dat de chauffeurs, de planning, het magazijn en de correspondenten over de nodige informatie en documenten beschikken.

Je taken : - Je ontvangt chauffeurs en bent verantwoordelijk voor het aanmaken en aanpassen van dossiers. Hierbij begeleid je de chauffeurs aan het loket om ze zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen opdat ze hun volgende opdracht kunnen uitvoeren en zo weinig mogelijk tijd moeten spenderen aan 'interne wachturen'.

 • Je maakt de nodige documenten (vrachtdocumenten, ADR,..), CMR en laad-en loslijsten aan, controleert deze en bezorgt ze aan de juiste instantie.
 • Je staat in voor klantenvragen en problemen en probeert deze op te lossen.- Bij transportproblemen (verkeerd adres, leverafspraak, ) help je naar efficiënte oplossingen te zoeken.
 • qualification

 • Je beschikt minimum over een diploma secundair onderwijs. Een achtergrond in of feeling met transport en logistiek is absoluut een pluspunt.
 • Je bent taalvaardig in meerdere talen (om chauffeurs verder te helpen).- Je bent stressbestendig en nauwkeurig.- Je beschikt over een degelijke dosis team spirit en flexibiliteit.
 • Je bent bereid deeltijds te werken.- PC-kennis : Microsoft Office en interne opleiding TMS en klant toepassingen. Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling.
 • Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega s een natuurlijk gegeven.

  Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel. Bij H.

  Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen. In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen.

  Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en zijn er stevige doorgroeimogelijkheden dankzij onze (inter)nationale expansie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier