HR Manager
Accent
Izegem, BE
6 dagen geleden

Onze klant is een groeiende ondernemingactief in afwerking. Naast PVC en aluminium schrijnwerk producerenen plaatsen ze ook zonwering sectionale poorten en rolluiken.

Zehebben verschillende productievestigingen in zowel Belgi alsFrankrijk en dit al bijna 150 jaar. Dagelijks zetten hun 400medewerkers zich in om van jouw huis een echte thuis temaken.

Functiebeschrijving

Voorde vacature van HR Manager ben je verantwoordelijk voor de opmaaken uitvoering van het HR beleid. Volgende taken behoren onderandere tot jouw verantwoordelijkheid : ?

Het loonbeleid werving enselectie en opleiding en vorming neem je onder je vleugels; ? jestelt CAO's en policies op; ? toezicht houden op het HR-budget; ?organiseren vanHR-events.

Functie-eisen

Benjij in het bezit van een masterdiploma en heb je minimum 5 jaarervaring binnen de HR? Ben je mensgericht maar ook resultaatgevend?

Dan is deze vacature misschien wel op je lijf geschreven. Voor devacature als boekhouder zoeken we iemand die zich kan vinden involgend profiel : ?

 • Goede kennis en ervaring hebben met socialewetgeving en sociaal overleg; ? je spreekt en schrijft vloeiendNederlands en Frans;
 • positivisme uitstralen en heel goed kunnencommuniceren is eenmust.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een gestructureerde dynamische en aangenamewerkomgeving met voldoende ondersteuning zowel tijdens deinwerkperiode als tijdens de volledige tewerkstelling.

  Bij onzeklant krijg je de mogelijkheid om jouw functie zelfstandig uit tevoeren. Onze klant biedt een competitief salarispakket metextralegale voordelen.

  Bij onze klant staat de medewerker centraal!optie vast

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier