ERGOTHERAPEUT/ ORTHOPEDAGOOG voltijds/deeltijds onbepaalde duur
Zorg-Saam
Lochristi
20 uur geleden

Wat wordt er van jou verwacht? JE PROFIEL : Je hanteert een empathische en respectvolle basishouding, zowel naar de bewoners als naar de familie toe.

Je hebt een warm hart voor ouderen. Je werkt graag in teamverband. Zorg op maat bieden, ethisch reflecteren op de aangereikte zorg, aandacht voor de totale mens en zijn relaties, levenseindebegeleiding vooral gericht op een deskundige palliatieve zorgverlening, aandacht voor zingeving etc.

zijn enkele kernwoorden waar het om gaat. Je hebt een houding die past binnen de christelijke visie van de voorziening Wat bieden wij jou aan?

AANBOD : Een gevarieerde job in een aangename werkomgeving waar wonen, leven en werken centraal staan.Een vooruitstrevende visie op zorg.

Een warm, multidisciplinair team. Ruimte voor creativiteit, zelfontwikkeling, zelfontplooiing en innovatie. Wij bieden een overeenkomst onbepaalde duur aan voltijds of deeltijds.

Loon volgens PC .01 Ific verloning. Extralegale voordelen (maaltijdcheques, fietsvergoeding, premie voor WE-werk, ..)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier