Medewerker Cleaning
Bobbejaanland
Kasterlee, Belgium
5 dagen geleden

Taken :

Je staat met de glimlach in contact met de bezoekers van ons pretpark en zorgt dat een specifieke zone proper blijft. Dit houdt in : terrastafels afruimen, vuilnisbakken ledigen, paden schoon houden, Op die manier draag je met het grootste plezier positief bij aan een prachtige dag voor onze bezoekers in een proper pretpark.

Profiel :

Je hebt een gastvrije en klantvriendelijke houding en bent vlot in de omgang. Je bent flexibel als het gaat om werkuren, weekendwerk en werken op feestdagen schrikt je niet af.

Je kan correct zelfstandig werken en streeft naar orde en netheid.

Je beschikt over een goede conditie om deze job in een buitenomgeving goed uit te voeren.

Je kijkt er naar uit om op een energieke en positieve manier mee deel uit te maken van de dag die bezoekers in ons pretpark beleven.

Wij bieden :

Een job in een bijzondere en dynamische werkomgeving, in een team met enthousiaste mensen. Wij bieden je op termijn een seizoenscontract aan van enkele maanden, een competitief salaris en maaltijdcheques.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier