HR Officer
VIB
Ghent, Flanders, Belgium
il y a 3h

Het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) is een onafhankelijk onderzoeksinstituut en verricht innovatief levenswetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen.

Het bundelt de werkzaamheden van acht thematische onderzoekscentra, verspreid over de campussen van de vijf Vlaamse universiteiten.

Functie Je bent verantwoordelijk voor het volledige traject gaande van de onboarding (opmaak van salarisvoorstellen en arbeidsovereenkomsten ) van nieuwe medewerkers tot het verrichten van een correcte loonsverwerking van alle VIB pay roll medewerkers in de jouw toegewezen VIB onderzoekscentra (ongeveer 200) en dit in nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat.

Je bent het interne aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen mbt de payroll en sociale wetgeving en je bouwt een goede relatie uit met de HR verantwoordelijken van jouw onderzoekscentra.

Je bent verantwoordelijk voor het administratief beheer van personeelsdossiers.Profiel Meerdere jaren ervaring in payroll beheer en opvolging van volledige personeelsdossiers is een absolute must.

Je bent goed op de hoogte van de sociale wetgeving en bereid daar continu in bij te scholen. Je hebt een service gerichte ingesteldheid en je maakt er een punt om jouw onderzoekscentra zo goed mogelijk te ondersteunen.

Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail. Je beheerst het Nederlands en het Engels zowel geschreven als gesproken.

Je kan prima overweg met de courante MS Office toepassingen.Aanbod Een gevarieerde job in een internationale en uitdagende omgeving.

Aangenaam en professioneel team. Mogelijkheid tot permanente opleiding en ontwikkeling. Een marktconform salaris met diverse bijkomende voordelen.

Contract van onbepaalde duur, bij voorkeur voltijds.Hoe solliciteren? Gemotiveerde kandidaten worden gevraagd online te solliciteren.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature