Software ingenieur embedded applicaties
Darwin
Kortrijk, W Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

De functie Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools.

Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines.

Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker.

De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen.

Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen. Het profiel Je bezit een masterdiploma Elektrotechniek, Elektronica-

ICT, Computerwetenschappen, Elektromechanica of Informatica of je bent gelijkwaardig door ervaring. Wij staan open voor zowel schoolverlaters als mensen met ervaring.

Je hebt bij voorkeur reeds ervaring opgedaan met C++ Je hebt een uitgesproken interesse in object georiënteerd programmeren alsook in mechatronische systemen, recente processor technologie (multi-

core CPU’s, microcontrollers, GPU’s) en veldbussen Je beschikt over een creatieve en innovatieve geest en houdt ervan de nodige uitdagingen tot een goed einde te brengen Je beschikt over de nodige zelfstandigheid, maar ook in teamverband kan je vlot en constructief samenwerken Aanbod Een job in een internationaal, gezond bedrijf met de slagkracht van een grote onderneming en de dynamiek en flexibiliteit van een familiaal bedrijf.

Een stimulerende omgeving waarin je nauw samenwerkt met andere internationale R&D-afdelingen, alsook met gerenommeerde researchcentra.

Je krijgt de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in team te werken aan uitdagende projecten. Je krijgt inspraak bij de uitvoering van de diverse toepassingen, waarbij eigen inbreng en nieuwe inzichten sterk gewaardeerd worden.

Je krijgt de kans om te groeien met behulp van een goed begeleide inwerkingsperiode aangevuld met uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden.

We bieden jou een motiverende verloning conform jouw functie en profiel. Bij ons krijg je de kans om in te stappen in een cafetariaplan, waarbij je zelf jouw pakket aan extralegale voordelen kan samenstellen (o.

a. bedrijfswagen met tankkaart) Ten slotte geniet je van glijdende uren en een gezinsvriendelijke verlofregeling met 38 verlofdagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier