IT Operations Support Medewerker
SGS
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Beschrijving van het bedrijf SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit.

SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 97.000 werknemers. SGS is wereldwijd staat 100% voor passie, trots en innovatie.

Onze medewerkers worden gekenmerkt door hun passie en betrokkenheid. SGS stimuleert het inbrengen van nieuwe ideeën en het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Met een loopbaan bij SGS kunt u er 100% van uitgaan dat we uw talent volledig benutten en verder ontplooien. In de Benelux opereert SGS vanuit 3 landen en 18 entiteiten, vanuit ongeveer 50 locaties en met zo een 4.

000 mensen. Functieomschrijving Dit is een functie waar jouw proactieve servicehouding perfect tot zijn recht komt. Windows 10, O365, werkplekbeheer, voorraadbeheer, applicaties en telefonie : jij weet je weg er wel in te vinden.

Als IT Operations Support medewerker bij SGS zorg jij dat jouw collega’s optimaal gebruik kunnen maken van hun pc’s en randapparatuur.

Je schiet dagelijks te hulp door het beantwoorden van vragen op gebied van software en hardware. Als IT Operations Support medewerker los jij tweedelijns issues zelfstandig op, maar kan je terugvallen op collega s die elders in het land werkzaam zijn.

Krijg je een lastige vraag of een spoedticket tussendoor? Jij weet je hoofd koel te houden. Jij weet dan de beste uitleg te geven.

Verder geef jij onze nieuwe collega’s een warm welkom. Je installeert namelijk hun nieuwe werkplek. Je kan dus wel stellen dat dit een echte people-job’ is waarbij je technische kennis onmisbaar is Functie-eisen We zijn op zoek naar een IT Operations Support medewerker met een relevante opleiding en tenminste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je bent servicegericht en hebt een klantvriendelijke instelling. Uiteraard zijn je communicatieve eigenschappen uitstekend.

Daarnaast ben je zelfstandig en stressbestendig en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Qua talenkennis schakel je om van ''bonjour' naar 'goeiemiddag' en "what can I do for you?

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (alhoewel de werktijden dat normaliter wel zijn); De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Antwerpen.

Het zou wel kunnen voorkomen dat je voor support- of projectwerkzaamheden op andere locaties in België werkzaamheden uit moet voeren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier