customer manager workcenter
METRO GROUP
Belgium
1 dag geleden

Horaire

Temps pleinMakro Cash & Carry Belgium is gecertificeerd als Top Employer 2019, dit voor de 14de keer op rij!In België werken ongeveer mensen bij Makro of Metro, verspreid over 17 winkels en ons hoofdkantoor.

In Makro is elke particulier welkom en kan hij / zij het grootste aanbod in food en non-food vinden. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.

Wereldwijd stelt de Metro Group niet minder dan collega’s tewerk. Wat je achtergrond ook is, Makro / Metro biedt je een pak kansen om te groeien.

Ons jobaanbod is dan ook enorm gevarieerd. We kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

Bij Makro / Metro hechten we veel belang aan de ontwikkeling en betrokkenheid van onze mensen. Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien.

Daarom investeren we permanent in training en ontwikkeling. Functieomschrijving Je hebt een passie voor bouw en tuin. Dankzij jouw uitgebreide kennis is het mogelijk om de klanten het juiste advies te bieden.

Je houdt voortdurend voeling met wat er leeft bij onze craftsmen. Je wordt een partner voor de klant binnen het workcenter, je creëert een duurzame relatie met de klant.

Samen met jouw collega’s ben jij hét gezicht van het WorkCenter!Je brengt behoeften en verwachtingen van onze klanten in kaart en overtuigt hen van ons concept.

Je rapporteert over de uitgevoerde klantenbezoeken en werkt zelf voorstellen uit inzake assortiment, prijzen, services, om de klant in de toekomst beter van dienst te zijn.

Je informeert klanten omtrent commerciële acties en nodigt klanten uit voor events of speciale acties. Je bent verantwoordelijk voor het activeren en ontwikkelen van nieuwe en bestaande klanten in een portfolio tot op een vooraf bepaald omzetniveau.

Je krijgt ambitieuze doelstelling op gebied van zakencijfer en klantenrelatie en je bent verantwoordelijk om deze targets te behalen.

Je bent in staat een portefeuille samen te stellen op basis van potentiële groei. Je staat in voor het behalen van targets op het vlak van omzet.

Je hebt uitstekende contacten met de beslissingsnemers bij deze klanten en laat geen opportuniteiten liggen.

Kwalificaties Je hebt ervaring in B2B salesJe hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels, elke extra taal is een groot pluspuntJe hebt affiniteit met tuin- en bouwprojecten, of je bent bereid om je hierin te verdiepenJe hebt basis Excel vaardighedenJe denkt automatisch in termen van de klant en weet perfect wat de voor de klant belangrijk isJe bent een teamspelerJe komt vaak met creatieve en innovatieve ideeënJe bent erg resultaat gedrevenJe hebt een ondernemende spirit en je houdt ervan nieuwe uitdagingen aan te gaanJe hebt een CAN DO-mentaliteit.

Voordelen Een voltijds contract (36u / w)Een erg gevarieerde job in een dynamisch en internationaal bedrijfEen aantrekkelijk salaris en een degelijk pakket extralegale voordelenMakro Cash & Carry Belgium

Offre d'emploi publiée le

5 nov. 2019

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier