Grondwerker (m/v)
Konvert Construct Ieper
Zillebeke, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een aannemersbedrijf in de regio van Ieper zijn wij op zoek naar gemotiveerde grondwerkers. Je wordt ingeschakeld om putten te maken voor aansluiting van gas en elektriciteit.

Op termijn is er kans om door te groeien om andere taken aan te leren. Je beschikt over een goede fysieke conditie en bent zeer gemotiveerd om te werken.

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je spreekt ofwel goed Nederlands of goed Frans. Je bent woonachtig in de regio.

Wij bieden een voltijdse functie met loon volgens barema in de bouw. Snelle opstart. Kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Aanbod

De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones. De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, .

 • aanmaken. De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, .
 • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.
 • Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Wij bieden een voltijdse functie met loon volgens barema in de bouw. Snelle opstart.

  Kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een goede fysieke conditie en bent zeer gemotiveerd om te werken. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

  Je spreekt ofwel goed Nederlands of goed Frans. Je bent woonachtig in de regio. Fysiek werk schrikt jou niet af aangezien je helpt met het leggen van kabels in sleuven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier