Audicien (m/v) Spontane Sollicitatie | Brussel en Vlaanderen
img/brand_lapperre.png
Bruxelles, Belgien
6 dagen geleden

Onze klanten het plezier van horen teruggeven en hun levenskwaliteit verbeteren door innovatieve hooroplossingen dat is onze ambitie.

Als marktleider in België zijn we voortdurend op zoek naar talentvolle, enthousiaste audiciens die klaar staan om elke persoon die ons hoorcentrum binnen stapt te helpen.

Werken in een Lapperre hoorcentrum betekent werken bij Sonova Retail Belgium, een bedrijf dat tot de Sonova Group behoort, de belangrijkste fabrikant van hooroplossingen ter wereld.

In meer dan 90 landen geven we met onze hooroplossingen mensen een beter leven. Een carrière bij ons kent dus geen grenzen !

Belgium / Bruxelles

Audicien (m / v) Spontane Sollicitatie Brussel en Vlaanderen

Je verantwoordelijkheden

Als audicien ontmoet je elke dag klanten om de meeste geschikte hooroplossing voor hun persoonlijke behoeften te vinden.

Concreet voer je verschillende geavanceerde audiometrische testen uit om vervolgens op basis van onze eigen verkoopsmethode, de meeste geschikte hooroplossing voor te stellen.

Je bent verantwoordelijk voor het opvolgingsproces van A tot Z van het onthaal en luisteren naar de noden, het testen en instellen van het toestel, tot de administratieve sluiting van het dossier.

Verder sta je ook in voor de dienst na verkoop, de klantenbinding en het onderhoud van de toestellen. Bovendien speel je een belangrijke rol op de lokale markt door te zorgen voor een uitnodigend hoorcentrum en door het opbouwen van de nodige professionele contacten met NKO-artsen.

Het belangrijkste voor ons

 • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma Audiologie en je bent geconventioneerd;
 • Je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans en Engels;
 • Je houdt van contact en kan empathie tonen;
 • Je bent autonoom en verantwoordelijk;
 • Je bent klant- en commercieel gericht;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
 • Je houdt van diversiteit in je werk.
 • Zin om te solliciteren bij ons? Je maakt de juiste keuze!

  Met je sollicitatie kom je werken bij de marktleider van hooroplossingen, die zorgt voor persoonlijke aandacht voor zijn klanten, en die kwaliteitsvolle en innovatieve hooroplossingen aanbiedt.

  Je werkt binnen een hartelijk team waarin iedereen zich welkom voelt. Wij bieden je de noodzakelijke middelen om je professionele vaardigheden te ontwikkelen (bijvoorbeeld met opleidingen en coaching).

  Sonova Retail Belgium NV (2600)

  1702 Groot-Bijgaarden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier