Adviseur store development Spar Colruyt Group
Colruyt Group
Mechelen, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Retail Partners Colruyt Group overkoepelt alle activiteiten met zelfstandige ondernemers binnen Colruyt Group, zoals Spar en Alvo.

Jij speelt een cruciale rol bij de succesvolle (her)opening van Spar-winkels. Van ontwikkeling tot realisatie : jij begeleidt de Spar-ondernemers en hun medewerkers.

Als adviseur / promotor ga je aan de slag in het Realisatieteam Vers’ van Retail Partners Colruyt Group. Dat team begeleidt Spar-ondernemers en hun medewerkers voor, tijdens en na (her)openingen.

Jij bent verantwoordelijk voor de assortimentsgroepen Artisanale charcuterie en kaas, en wandkoeling. Je staat mee in voor de begeleiding, organisatie, presentatie en commercialiteit van die assortimentsgroepen.

De winkel is jouw terrein. Binnen een project sta je van de ontwikkeling tot de realisatie in voor een aangepaste ondersteuning en begeleiding van zowel Spar-ondernemers als hun medewerkers.

Daarnaast bepaal je samen met de zelfstandige ondernemer het assortiment, de nodige materialen en implementeer je werkmethoden.

Je deelt enthousiast je expertise met de medewerkers (over producten, presentatie ...) en staat hen bij tijdens de opening en opvolgweek.

Gemiddeld zijn er op jaarbasis in België 18 (her)openingen van Spar-winkels. Die vele kortlopende projecten zorgen voor de nodige variatie en schenken ook veel voldoening : je ziet meteen het resultaat van jouw werk.

Je werkt in Mechelen, maar verplaatst je over heel België.

 • Opleiding en ervaring Je bent een vakspecialist in minstens 1 van de volgende afdelingen : artisanale kaas en charcuterie, wandkoeling, aardappelen, of groenten en fruit.
 • Ervaring met retail en samenwerken met zelfstandige ondernemers is een plus.

 • Computerkennis Je kan werken met Excel en Word zodat je ook makkelijk kan rapporteren.
 • Resultaatgericht Je bent stressbestendig, hebt continu oog voor verbetering en kan toewerken naar deadlines.
 • Enthousiasme Je houdt van je job en vindt het leuk jouw kennis te delen met de zelfstandige ondernemers en winkelmedewerkers.
 • Flexibiliteit Je werkt tijdens het weekend (gemiddeld 2 zaterdagen / maand). Je hebt flexibele werkuren en verplaatst je over heel België.
 • Talenkennis Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans, aangezien je winkelopeningen in heel België begeleidt.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier