Corporate Planning & Reporting Officer (M/V), Brussel
STIB / MIVB
Brussel, BE
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Corporate Planning & Reporting Officer werk je mee aan de uitwerking van de langetermijnvisie van de onderneming en de omzetting ervan in plannen met als doel de strategische doelstellingen die de interne en externe verbintenissen van de onderneming vormen te bereiken.

Je assisteert de Planning & Reporting Manager, General Management en de business bij het bereiken van de MIVB-doelstellingen door strategische analyses en positioneringen, door de directe leiding van projecten voor bedrijfstransformatie en door het dynamisch rapporteren van deze afspraken.

Je hangt af van de directie Strategy & Innovation die rechtstreeks rapporteert aan het General Management. Concreet zijn je taken de volgende :

 • Je coördineert de ontwikkeling van mobiliteitsstrategieën in brede zin, zoals bijvoorbeeld de comodaliteitsstrategie, in partnerschap met interne en externe partijen, de positionering van de MIVB op regionale stedelijke- / transport- of institutionele ontwikkelingsprojecten, of partnersh... ref : ad47781ideq32
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier