onderhoudsmedewerker schoonmaak - total zolder (autosnelweg e314, richting leuven)
Randstad
Heusden-Zolder
4 dagen geleden

job description

Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken?Dan is een job bij TOTAL Zolder misschien wel iets voor jou.

Voor TOTAL Zolder (op de autosnelweg E314, richting Leuven) zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal zowel het binnen -

als het buitenonderhoud voor jouw rekening nemen. Deze job omvat naast het net houden van de rekken, ook de schoonmaak van de shop (met schoonmaakmachines) alsook het poetsen van de toiletten en het netjes houden van het terrein.

Het gaat om een deeltijdse functie (24uur per week) in een flexibel 4 / 5de regime.

qualification

 • Je steekt graag de handen uit de mouwen-Je kan correct en zelfstandig werken.-Je spreekt goed Nederlands -Je bent flexibel : je kan werken in shiften (ten vroegste starten om 5u30 's ochtends, ten laatste eindigen om 22u 's avonds) en afwisselend tijdens het weekend Als schoonmaker / schoonmaakster bij TOTAL kom je terecht in een dynamisch bedrijf.
 • Je maakt deel uit van een hecht team. Je werkt in een flexibel maar vastgelegd uurrooster (maandplanning, werkdagen van maandag tot zondag).

  TOTAL biedt jou een vacature op lange termijn met correcte verloning, maaltijdcheques (8€ / 7u) en zondagspremie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier