parttime verkoopsmedewerker zwangerschapskledij wijnegem of antwerpen
Randstad
Wijnegem, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Als verkoopmedewerk(st)er heb je een gerichte persoonlijke service in contact met onze klanten. Je luistert naar de wensen van de klant en adviseert deze bij haar aankopen.

Je hebt kennis van onze producten en bent in staat de klant uitgebreid te informeren en adviseren. Daarnaast zorg je voor de juiste uitstraling van de winkel d.

m.v. de gestelde Visual Merchandising regels.

qualification

Onze ideale kandidaat-Je hebt ervaring in de mode; -Je bent klant- en servicegericht;-Je bent modebewust en hebt relevante ervaring in modeadvies-

 • verkoop;-Je bent communicatief sterk;-Je bent commercieel en hebt een nauwkeurige en accurate werkinstelling; -Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent tevens flexibel inzetbaar (met name in schoolvakantieperiodes) in overleg met collega's; -Je kunt met een PC overweg (i.
 • v.m. e-mailverkeer tussen filialen en de computerkassa). - een parttime job - een marktconform loon

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier