Projectleider non-residentiële sector - vlot bereikbaar
LGA Engineering
Waregem, W Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Wil je werken in een omgeving waar een vlakke structuur geldt? Vind je een nauwe band met het management en andere collega’s enorm belangrijk?

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider om dit topteam aan te vullen! Doordat je binnen een groeiende onderneming van A tot Z verantwoordelijk bent voor de opvolging van verschillende types projecten, krijg je de kans om alle aspecten van de job te behartigen.

Zo zijn zowel verticale als horizontale doorgroeimogelijkheden en / of verdere specialisaties binnen de sector zeer reëel.

Je kan rekenen op een stabiele en uitdagende werkomgeving. Wat doe je? Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten, meer specifiek in de non-

residentiële sector. Je begeleidt de projecten, maar bent ook verantwoordelijk voor de contacten met architecten, ingenieurs, werfleiders.

Je bent voornamelijk aanwezig op de werven en om alles vlot te laten verlopen, bespreek je regelmatig de vooruitgang met de klanten en het management. Wie ben je?

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als projectleider in de bouwsector
 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een bouwkundige richting
 • Je hebt sterke coördinerende skills en kan vlot om met elke betrokkene op de werf Wat krijg je?
 • Een mooie verloning, aangevuld met extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdvergoedingen, verzekeringen enzovoort);
 • Fijne collega’s waarmee je nauw kan samenwerken en die stuk voor stuk belang hechten aan een leuke en open communicatie op de werkvloer;
 • Flexibiliteit en autonomie zodat je steeds de beste dagindeling voor jezelf kan opmaken en op die manier ook jouw work-life-
 • balance onder controle houdt;
 • Een vlot bereikbare en moderne werkomgeving die niet in de tijd stil blijft staan! Interesse in deze vacature? Contacteer ons gerust! Mail : Construction(at)lga.
 • jobs Telefoon : 09 352 01 00 Indien dit niet is wat je zoekt, neem gerust een kijkje op onze website : lga.jobs of neem vrijblijvend contact op met ons om de volgende stap in jouw carrière te bespreken.

  Team construction kijkt er naar uit om jou te leren kennen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier