Supply Chain Specialist Yarns
Martens & Brijs
Machelen, Belgium
5 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Komen Het bedrijf Beaulieu Yarns International (www.beaulieuyarns.com) is een divisie van Beaulieu International Group (www.

bintg.com) . Naast Fibres en Technical Textiles, maakt deze afdeling deel uit van de business unit Engineered Products. Beaulieu Yarns International is een leverancier van kwaliteitsgarens .

Met drie plants, waarvan één in België (Komen), één in Frankrijk (Comines) en één in China (Weihai) is het bedrijf specialist in het produceren van garens voor tal van markten zoals automotive (vb.

tapijten en binnenbekleding van wagens), contractmarkt (vb. tegels voor hotels, ziekenhuizen, scholen, etc.) en de residentiële markt (o.

a. tapijten, batmatten en deurmatten voor in het huis). Het bedrijf zet hierbij duurzaamheid en innovatie voorop. Om alles rond supply chain op de drie plants (Komen, Comines en Weihai) in goede banen te leiden, zijn we voor Beaulieu Yarns op zoek naar een Supply Chain Specialist .

Jouw functie Als Supply Chain Specialist ben jij verantwoordelijk voor het bewaken en sturen van vraag en aanbod , zowel op korte als lange termijn.

Hiervoor koppel je de middelen (materialen, machines, activiteiten, etc.) aan de sales prognoses . Je optimaliseert de Supply Chain en bent draaischijf als het gaat over Planning, Operational Excellence en Stockmanagement .

Op die manier zorg je, samen met de collega's, ervoor dat de garendivisie van Beaulieu International Group de strategische objectieven op vlak van verkoop en dienstverlening weet te behalen .

Concreet bestaat jouw takenpakket uit : Je beheert en controleert de globale supply chain management activiteiten om zo een optimale informatie- en productenflow te verkrijgen.

Je bent voortdurend bezig met prognoses, analyses, operationele planningen en ontwikkelen en meten van KPI's om zo een balans te vinden t ussen Supply & Demand .

Je staat in voor het verder structureren en professionaliseren van het stockbeheer binnen de afdeling Yarns door optimalisatie en implementatie van systemen .

Je baant je makkelijk een weg in de complexiteit van de Yarns afdelingen en de last minute planningen. Je geeft advies omtrent investeringen en formuleert structurele voorstellen om de (kosten)efficiëntie en productiviteit van de processen binnen supply chain te verbeteren .

In deze functie stuur je 12 medewerkers in het supply chain team aan (planning, warehouse en logistiek). Je krijgt de eindverantwoordelijkheid voor planning, stock management en transport .

Je werkt nauw samen met zowel productie als de sales- en aankoopteams en je stimuleert overleg en teamwork. Je vormt een tandem met de Manufacturing Manager.

Je weet goed om te gaan met de vakbonden. Je ontwikkelt en onderhoudt sterke langetermijnrelaties met de stakeholders en het Raw Material Center (logistiek van additieven, etc.

Je maakt deel uit van het managementteam van de divisie Yarns en rapporteert rechtstreeks aan de General Manager van diezelfde divisie.

Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Komen en Comines (Frankrijk) en reist af en toe naar de site in China (Weihai).

Je hebt een internationale focus . Jouw profiel Je bezit een Masterdiploma (economisch, financieel, engineering) en hebt reeds een eerste ervaring binnen supply chain .

Bij voorkeur beschik je over een APICS certificaat en heb je ervaring met supply chain systemen en Operational Excellence .

Kennis van ERP software is een grote plus. Je hebt kennis van vraagmanagement & prognoseprocessen. Je bent een sterke peoplemanager die zowel zelfstandig als in team kan werken en functioneert binnen verschillende sites en culturen (van operators tot vakbonden en management).

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en onderhandelingskills . Je staat stevig in de schoenen, bent voldoende assertief waar nodig, maar ook daadkrachtig en besluitvaardig .

Je beschikt over een analytische en probleemoplossende geest . Multitasking is voor jou absoluut geen probleem en je weet vlot je werk te organiseren en te prioriteren.

Je presteert goed onder druk. Je bent uitstekend tweetalig (Nederlands - Frans) en beschikt bij voorkeur over een uitgebreide kennis Engels.

Aanbod Bij Beaulieu krijg je de kans om mee te groeien en je verder te verdiepen in een boeiende en uitdagende wereld van de garens .

Beaulieu is trots op de nieuwe ontwikkelingen die ze, samen met de klant, realiseren en wil jou betrekken in deze bedrijfsfierheid .

Beaulieu staat voor een open, multiculturele en informele werkomgeving , waar jij écht telt en waar het nemen van initiatief gewaardeerd wordt.

Je wordt omringd door een dynamisch en gedreven team . Jouw energie, verantwoordelijkheid en inzet vertalen zich in een marktconform salaris , aangevuld met mooie extralegale voorwaarden .

Deel deze vacature AddThis Sharing Buttons

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier