Creatieve IT'er/ programmeur (m/v)
Konvert Office Gent
Lievegem, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

ProfielVoor een klant van Konvert Office, een logistiek advies- en opleidingsbureau, zijn wij op zoek naar een creatieve IT'er / programmeur.

Jouw taak zal eruit bestaan onze klant bij te staan bij het programmeren van hun pakketten én de pakketten van hun klanten.

Je ben dus een krak in programmeren in verschillende talen.Je zal data aanpassen bij de eindklant teneinde een optimale opvolging te garanderen.

Daarnaast ben je sterk in data-analyses.Je bent in staat om digitaal mee te denken om complexe ideeën uit te werken.AanbodBehoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, .

 • De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...). Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, .
 • uitwerken en bijwerken. Een frontend ontwikkelen voor een webtoepassing met : CSS. Een frontend ontwikkelen voor een webtoepassing met : HTML.
 • Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application).

  Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, .

 • Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ..
 • Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Programmeren in een specifieke computertaal. Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, .
 • voorstellen. Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek) Je komt terecht bij een sterke speler in de logistieke advies- en opleidingsmarkt met meer dan 20 jaar ervaring.
 • Deze financieel gezonde firma geeft jou alle kansen om jezelf verder te ontplooien in je competenties. Naast een aantrekkelijke verloning geeft onze klant je de mogelijkheid een groeipad te volgen op termijn in Supply Chain.

  Heb jij interesse in deze functie? Laat het ons weten en stuur jouw cv en motivatie naar Vereiste kwalificatiesJe genoot een hogere opleiding binnen IT.

  Je kan programmeren in verschillende talen (JavaScripts, HTML, CSS, SQL, Python,...). Je bent een creatief persoon met een gezonde ambitie om door te groeien.

  Je hebt feeling voor het commerciële luik.Je kan je vlot uitdrukken in zowel Nederlands als Engels en je hebt een stevige basiskennis Frans.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier