Packaging Engineer
Conessence
Langemark - Poelkapelle
1 dag geleden
source : Techniekwerkt

Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Ieper, zijn we momenteel op zoek naar een Packaging Engineer. Als Packaging Engineer sta je in voor volgende taken : Je ondersteunt de realisatie en ontwikkeling van nieuwe verpakkingen.

Je initieert, coördineert en implementeert verbeterprojecten van A tot Z en zoekt in kader daarvan eventueel naar nieuwe leveranciers ism.

aankoop. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en opvolgen van technische dossiers. Je adviseert wijzigingen en / of technische aanpassingen aan de productielijnen in samenwerking met de teamleiders voor het verpakken van bestaande en nieuwe producten.

Je coördineert het testen van verpakkingsmateriaal in productie en industriële testen in samenwerking met de planningsafdeling en productie.

Daarbij begeleidt je ook de eerste productieruns. Je laadt de correcte info op in het MES-systeem (Interspec). Je doet research naar nieuwe tendensen op de markt.

Je bent de schakel tussen de productie-omgeving en het administratieve luik. Je zal dan ook een aanzienlijk deel van de tijd in productie vertoeven (ca.

50%). Je zoekt hierbij het evenwicht tussen wat verwacht wordt van sales, en wat haalbaar is in productie; je sluit compromissen.

Je rapporteert aan de Manager Product- en Verpakkingsontwikkeling. Als Packaging Engineer beschik je over volgende vaardigheden : .

 • bent afgestudeerd in een technische richting of bent gelijkgesteld door ervaring. ... hebt affiniteit met een productie-omgeving;
 • bij voorkeur in de voeding. ... Het schrikt je niet af om te communiceren in een andere taal (Frans). ... bent vertrouwd met de courante PC-toepassingen.

  SAP is een pluspunt. ... bezit een grote graad van autonomie maar stelt je ook als echte team player op. ... bent voldoende assertief en neemt initiatief.

 • bent pragmatisch ingesteld en hebt een hands on mentaliteit. ... bent bereid om je maandelijks te verplaats... ZEN, Inpakken, Productie, Voeding, Verkoop, ISM, Communiceren, Inpakken, Administratie, Frans, Onderzoek, Samenwerking, SAP Originele vacature is te vinden op StepStone.
 • be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier