Verpleegkundige gastroenterologie
AZ Damiaan
Oostende, BE
2 dagen geleden

Functie

Op deze afdeling staat het multidisciplinair behandelen van de patiënten met maag-, darm- en leverziekten (gastro-entero-hepatologie) en digestieve en medische oncologische ziekten centraal.

Op onze zorgeenheid worden zowel patiënten in een acute, chronische als palliatieve setting opgenomen. Als verpleegkundige op deze dienst is het belangrijk om goed te observeren om de situatie en de zorgnood goed te kunnen inschatten.

Je past verschillende technische behandelingen en werkt in hoge mate samen met andere specialiteiten zoals consulenten nutritie, pijn en oncologie, sociale dienst, palliatief support team, kinesitherapeuten, .

Er wordt ook aan revalidatie gedacht, daarom stimuleer je de patiënt tot zelfzorg waar mogelijk.

Profiel

Je hebt een diploma van bachelor of HBO5 in de verpleegkunde.

Aangezien er op deze afdeling een vrij hoge turnover van patiënten is, kan jij je werk goed organiseren en autonoom werken.

Je voelt je goed in een verpleegkundige rol waar je het klinisch redeneren en jouw kritische blik op continue wijze kan toepassen.

Resultaatgerichtheid typeert jou, en dit in nauw en constructief overleg met artsen en assistenten.

Gezien de nauwe multidisciplinaire samenwerking is collegialiteit en open communicatie voor jou een vanzelfsprekendheid.

Je blijft op continue basis op de hoogte van recente evidence-based ontwikkelingen in je eigen vakgebied.

Je bent bereid te werken volgens een flexibel uurrooster (vroeg avond nacht weekend).

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving.

Je kan werken in een nieuwbouwziekenhuis aan zee.

Je start met een vervangingscontract - met de mogelijkheid op vaste aanwerving. Je wordt verloond volgens de ziekenhuisbarema’s met overname van relevante anciënniteit.

Je ontvangt diverse extralegale voordelen : hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, maaltijdcheques, vergoeding voor woon-werkverkeer, aansluiting bij Benefits work.

Je geniet van ruime faciliteiten voor interne en externe opleiding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier