Linux System Engineer
Smals
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als systeemingenieur bestudeer je de behoeften van de serverinfrastructuur en stel je architectuuroplossingen voor. Je zorgt voor de configuraties en evoluties van onze Linux-systemen.

Je bereidt ook de dossiers en procedures voor waarmee het team dat instaat voor het dagelijks beheer van de Linux-systemen zijn werk zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren.

Je behaalde een Bachelor- of Masterdiploma in de Informatica en hebt al ervaring met het beheer van Linux-systemen.Je bent vertrouwd met de Linux-distributie Redhat (RHEL 6 en 7).

Kennis van RHEL 8 is een pluspunt.Je hebt idealiter een goede kennis van scripting, Ansible, OpenStack, OpenShift, Docker en Kubernetes.

Kennis van Zabbix, KVM en Puppet vormt ook een grote troef.Je houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en om nieuwe oplossingen te analyseren, te bestuderen, te evalueren en voor te stellen.

Je werkt op een flexibele, systematische, geordende manier en bent gericht op het zoeken naar oplossingen.Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je bent rustig, bedachtzaam en werkt graag in teamverband. Je wil je in deze functie inzetten om snel vooruitgang te boeken.

Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier