.Net Developer voor medisch platform rond 3D reconstructie
Austin Bright
Antwerp
4 dagen geleden

Introduction

Verkies je als ontwikkelaar om te werken op software gemaakt voor de medische sector? Dit bedrijf is sinds begin van de jaren 2000' hierin actief door het ontwerpen van een platform waardoor medische apparaturen bepaalde reconstructies kunnen doen.

Enkele jaren geleden zijn ze overgekocht geweest door een multinational, waardoor de gezonde groei steeds verder werd gezet.

Op zoek naar een bedrijf met een aanzienlijk aantal ontwikkelaars en een stevige interne kennis? Kom dan hun 90-koppig team vervoegen!

Responsibilities

Jouw verantwoordelijkheid : Ervaren .Net Ontwikkelaar

Hun .Net team bestaat uit een dertigtal backend ontwikkelaars van verschillend niveau's. Je verantwoordelijkheden zullen bestaan uit het technisch ontwerp, analyseren, testen, ontwikkelingen en onderhouden van de software.

Gelet op jouw anciënniteit kan je ook verantwoordelijk gesteld worden voor de begeleiding en code review van minder ervaren collega's.

Clean code is hier belangrijk.

Profile

Jouw profiel : Ervaren .Net ontwikkelaar

 • Naast een bachelor in Toegepaste Informatica heb je ook al minstens 3 jaar professionele ervaring in backend- en webontwikkeling.
 • Belangrijke technologieën hier zijn voornamelijk Javascript, Angular, Azure en SQL.

 • Door jouw ervaring maak je gemakkelijk bepaalde projecten eigen, je trekt ze met andere woorden vlot naar je toe.
 • Je bent als persoon leergierig en bent in je vrije tijd ook bezig met de evoluties in de markt.
 • Als persoon breng je ook graag ideëen aan en spar je met jouw collega's tot jullie tot oplossingen komen voor bepaalde problemen.
 • Je kan je probleemloos en duidelijk uitdrukken in het Nederlands en Engels.
 • Clean code schrijven is voor jouw als een tweede taal.
 • Ervaren .Net Ontwikkelaar - Locatie : Mechelen

  Job Offer

  Ons aanbod : Ervaren .Net ontwikkelaar

  Je komt hier terecht in een bedrijf binnen een innoverende sector met ook de nodige interne kennis, waardoor je zowel wordt uitgedaagd als waar nodig ondersteund.

  Naast deze uitdaging en ondersteuning, organiseert men hier ook verschillende ontspanningsmomenten bv. teambuildings en samen yoga of ps4 spelen.

  Omdat ze jouw persoonlijke en professionele groei ten harte nemen heb je tijdens het jaar drie evaluatiegesprekken om jouw situatie te bespreken en te kijken wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten.

  Tenslotte geniet je hier van een competitief brutoloon dat verder wordt aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bonus, onkostenvergoeding, maaltijdcheques en gsm-abonnement.

  Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.

  com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier