Application Specialist, Brussel
Smals
Brussel, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als ALM Specialist verzeker je de verdere uitbouw van het Application Lifecycle Management. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor de (operationele) ondersteuning en het verbeteren van de procedures van de Build en Deploy-omgeving.

Als aanspreekpunt voor de verschillende development teams ontwikkel je verbeteringen om zo de kwaliteit van het ontwikkelingsproces te verhogen.

Daarnaast verzeker je eveneens de operationele ondersteuning van de teams die werken in een agile omgeving. Dankzij je expertise en je vlotte communicatie kan je jouw oplossingen ingang doen vinden in de projectteams.

Zo slaag je erin om installaties efficiënt en foutloos te laten verlopen en de performantie en de stabiliteit van de toepassingen te verbeteren.

Daarnaast werk je nauw samen met de Release Manager voor het opzetten en faciliteren van Continuous Integration en Continuous Delivery Desired State Configuration.

Je beschikt over een Bachelor of Master in Informatica. Je hebt reeds enkele jaren ervarin... ref : ad47781ideq32

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier