Project Engineer Electrical
Pfizer
Puurs, Belgium
12 dagen geleden

In deze functie werk je samen met het project team Facility & Utilities. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende aanpak van de verschillende disciplines.

De Project Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het : design, uitwerking en as built dossier van de elektrische installaties.

 • Je ontwerpt naar de noden van het project de elektrische voedingsdistributie, dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V / 230V distributie.
 • Je zorgt voor de nodige blokkenschema’s in het project, controleert alle gebruikers of deze op NET-voeding, Nood-voeding of DNB-voeding komen.
 • Je stelt het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) volgens de BAE standaarden.
 • Je zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging
 • Je controleert na uitvoering de elektrisch contractor en geeft na een succesvolle controle de installatie opnieuw vrij (inschakelen van spanning).
 • Je maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans.
 • Als laatste stap neem je contact op met de keuring instantie en zorgt voor een feilloos rapport in zijn as-built dossier.
 • Functieprofiel :

  Industrieel / burgerlijk ingenieur elektrotechniek, elektromechanica, werktuigkunde of gelijkwaardig door ervaring.

  Heeft ervaring met TN-C en TN-S stelsel, en kan met andere woorden kabelberekeningen uitvoeren om de juist selectiviteit te kiezen (Caneco kennis is meerwaarde).

  VCA-VOL

  Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier