Kinesitherapeut fysische geneeskunde en revalidatie m/v
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden, Belgium
4 dagen geleden

Je functie

Als kinésitherapeut ben je een onmisbare schakel in de warme zorg die we aan patiënten bieden. Je wordt gemotiveerd door en behoort tot een dynamisch team van kinesitherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen.

Je staat mee in voor het comfort en het welzijn van zowel ambulante als gehospitaliseerde patiënten. Je verricht kinésitherapeutische handelingen op nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt.

Dankzij jouw opmerkzaamheid tijdens behandelingen merk je de lichamelijke en psychosociale noden van je patiënten meteen op.

Je bent mee verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de activiteiten in het dossier van de patiënt.

Je gaat professioneel tewerk en draagt op een constructieve manier je steentje bij in het paramedisch team. Je bent een echte initiatiefnemer die nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied op tafel durft te leggen.

Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt.

Met jouw verantwoordelijkheidszin kijk je vooruit en zie je het belang in van heldere communicatie.

Wie ben jij?

Je hebt een bachelor of master in de kinésitherapie. Je combineert een goede kennis van de kinésitherapeu-tische handelingen met enthousiasme en dynamiek.

Ervaring in respiratoire kiné en neurologie zet je op de eerste rij, net zoals affiniteit met ambulante longrevalidatie, rugrevalidatie en manuele therapie.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim.

Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een multidisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water. Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, waarbij je organisatietalent ervoor zorgt dat je bestand bent tegen druk en op de juiste prioriteiten stelt op de juiste momenten.

Je werkt in een variabel uurrooster en toont de nodige flexibiliteit. Dat betekent ook dat je op cruciale momenten je verantwoordelijkheid neemt, proactief werkt en initiatief durft te tonen.

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan.

Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat hebben we je te bieden?

 • Contract van bepaalde duur (6 maanden), minimum 20u per week
 • Een veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst,
 • Een verloningspakket dat er mag zijn :
 • o salaris volgens barema

  o fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement,

  o personeelstarief in het restaurant

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier