een unitmanager gezondheidszorg
Dierengezondheidszorg Vlaanderen
Hagenbroeksesteenweg 167 2500 Lier Bélgica
10 dagen geleden

Vacature unitmanager gezondheidszorg

DGZ zoekt een

Unitmanager gezondheidszorg

Wie is DGZ?

Wij zijn dé betrouwbare partner van de Vlaamse veehouder om met gezonde dieren op een duurzame wijze veilig voedsel te produceren.

 • DGZ realiseert dit door hoogkwalitatieve diensten en producten aan te bieden, de brugfunctie te verzorgen tussen de veehouder, zijn dierenarts en de overheid;
 • door het partnerschap tussen de veehouder en zijn dierenarts te ondersteunen en blijvend te investeren in medewerkers en innovatie.

  Het DGZ-team bestaat uit specialisten, zoals dierenartsen, bio-ingenieurs, informatici, laboranten en administratieve krachten.

  Elk van hen laat zich inspireren door de vier waarden die DGZ hoog in het vaandel draagt : professioneel, betrouwbaar, transparant en ondersteunend.

  Waar kom je terecht?

  Je komt terecht in ons managementteam, waar je samen met de directeur en de andere unitmanagers verantwoordelijk bent voor het beleid van de organisatie.

  Wat is jouw functie?

  Jij krijgt de verantwoordelijkheid over onze unit gezondheidszorg. Je verricht beleidsvoorbereidend werk en helpt mee om een marktgerichte en dienstverlenende unit uit te bouwen op het terrein van de gezondheidszorg voor herkauwers, varkens en pluimvee.

  Je coördineert het overleg en de samenwerking met de sectororganisaties, de overheid, wetenschappelijke instellingen en de farmaceutische industrie.

  Je draagt bij tot de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die aansluiten bij de behoeften van de veehouders en de praktijkdierenartsen.

  Deze ondersteun je ook bij het dagelijks bedrijfsmanagement op het terrein. Je ontwikkelt efficiënte werkprocessen, optimaliseert ze en zorgt ervoor dat ze goed opgevolgd worden.

  En om dit alles tot een goed einde te brengen, stuur je een team aan van medewerkers met een multidisciplinaire samenstelling en bouwt het verder uit.

  Wie zoeken wij?

  Heb jij een diploma diergeneeskunde of vergelijkbaar en minstens 5 jaar relevante ervaring als manager? Als je bovendien ervaring hebt met de werking van overheidsinstanties en landbouwgerelateerde wetgeving is dat een pluspunt.

  En affiniteit met de veehouderij is al helemaal meegenomen. Ben je daarnaast ook klantgericht, resultaatgericht en een uitgesproken teamplayer?

  Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken.

  Wat bieden wij jou?

 • Een interessante werkomgeving
 • Een uitdagende en gevarieerde functie
 • Je werkt voor een organisatie met een maatschappelijke relevante opdracht
 • Je werkt op onze site in Torhout en / of Lier
 • Uiteraard horen daar een marktconform salaris en diverse extralegale voordelen bij
 • Spreekt dit alles je aan en kan je niet wachten om in ons team aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar hrm dgz.

  be. Als je nog vragen hebt over deze functie kan je terecht bij Sofie Missiaen, teamleider Personeel en Organisatie, e-mail : sofie.

  missiaen dgz.be, tel. 078 05 05 23.

  Wil je toch nog iets meer weten over DGZ ? Kijk dan eens verder op onze website of blader eens door ons laatste jaarverslag.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier