Senior Project Manager
Mediafin
Brussel, Belgium
5 dagen geleden

Jouw uitdaging :

Als project manager werk je content marketing projecten uit voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het project van A tot Z : van intakegesprek met de klant tot productie.

Je stelt nauwkeurig een retroplanning op en zorgt ervoor dat de strakke deadlines worden behaald. Om jouw project tot een goed einde te brengen, zorg je voor een naadloze coördinatie tussen o.

a. freelance eindredacteurs, fotoredacteurs, designer Dankzij jouw commerciële voeling, maar ook een kennis van onze producten, zorg je voor een tevreden klant én lever je een product dat past binnen De Tijd / L’Echo.

Jouw profiel :

 • Je hebt ervaring met project management en bent in staat een retroplanning op te stellen
 • Je voelt je comfortabel met strakke deadlines. Werken onder druk geeft jou extra adrenaline.
 • Je hebt al een aantal jaren ervaring in de media. Daardoor voel je het DNA en de doelgroepen van De Tijd en L’Echo goed aan.
 • Je hebt een goede commerciële voeling en kan daardoor snel een klantenrelatie ontwikkelen.
 • Je hebt interesse / passie voor de ambachtelijke kant van het uitgeefvak : journalistiek, redactionele invalshoeken, vormgeving, fotografie, illustraties,
 • Je bent in staat de R&D voor een project te kunnen vertalen in concrete inhoudelijke en journalistieke suggesties
 • Je bent Franstalig met een zeer goede kennis van het Nederlands.
 • Content Republic

  Content Republic is een pionier in content marketing in België en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van crossmediale contentprojecten van bedrijven, instellingen en overheden.

  Het is een divisie van Mediafin, de uitgever van de mediamerken De Tijd en L’Echo. Hiermee speelt Mediafin in op de behoefte van eigen professionele mediakanalen bij overheden en bij adverteerders in de zakelijke en financiële dienstverlening.

  Door een koppeling van deze initiatieven aan de distributieplatformen van Mediafin brengt Content Republic een verhaal tot leven.

  Content Republic ontwikkelde o.a. projecten voor EY (Inzicht), essenscia (Innovation Awards), Belfius (Smart Belgium), Microsoft, Pegase,

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier