Maintenance Supervisor (m/v)
Konvert Office Gent
Desteldonk, BE
5 dagen geleden

Profiel

 • Je staat mee in voor de coördinatie van de technische afdeling zodat de uit te voeren preventieve en curatieve werkzaamheden zowel door eigen medewerkers als door derden doelmatig en met inachtneming van de wettelijke en technische veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd -Je bent verantwoordelijk voor het in stand houden en optimaliseren van de technische installaties zoals havenkranen, zeefinstallaties, transportbanden, kolenwasserij, kolendrogerij, -Je stuurt de technische dienst aan.
 • Je ondersteunt deze medewerkers bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden -Je analyseert problemen en implementeert oplossingen -Je coördineert en bepaalt de juiste opstelling van het eigen onderhoudspersoneel en beslist wanneer het inzetten van derden vereist is.

  Je volgt de werken uitgevoerd door derden op en stuurt deze aan -Je voert investeringen van engineerings- tot en met opleveringsfase uit voor zowel kleine als grote projecten -Je maakt de projectscope op, doet de besprekingen met leveranciers en constructeurs en volgt het project tijdens de uitvoeringsfase en oplevering op -Je staat in voor het aankopen van wisselstukken, goederen en diensten : je voert prijsaanvragen en prijsnegotiaties uit -Je volgt milieuzaken op : je ziet erop toe dat de beschikbare technieken optimaal worden ingezet en voert verbeteringsacties door -Je staat in voor de veiligheid van eigen medewerkers, havenarbeiders en derden zodat zij steeds werken volgens opgelegde veiligheidsvoorschriften -Je organiseert interne en externe veiligheidsmeetings of woont deze bij, je voert werkplekinspecties uit, je maakt risicoanalyses / risico-inventarisaties / risico-evaluaties op

  Aanbod

  Een project leiden. Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.

  De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. De shutdowntijd van de installatie, de duur van de interventie en de kosten en middelen aan personeel, techniek, .

 • inschatten. De onderhoudsinterventies en procedures uitwerken of bijsturen. De bevoegdheid en attesten van het personeel controleren.
 • De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. Contracten met onderaannemers of leveranciers opvolgen en coördineren (verlengingen, nieuwe contracten, vervaldata, .

 • Tussenkomen in het kader van specifieke acties van het leger (ondersteuning van de troepen, ...). Technische oplossingen bepalen voor het verbeteren van de uitrusting en installaties (kwaliteit, geschiktheid, cycli, veiligheid, .
 • Toezicht houden op de interventies en op de werking van uitrusting, materieel en installaties (keuringen, tests, proeven, instellingen, .
 • Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (coördinatie, uitwerking, ...). Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen.
 • Onderhoudsrapporten opmaken (kosten, termijnen, ...)Veranderingen en verbeteringen bepalen en aanbevelen (organisatie, werktuigen, materiaal, gereedschap, .

 • Onderhoudsgegevens en storingen analyseren (historiek, defecten, ...), de oorzaken bepalen en corrigerende acties vastleggen -Je komt terecht in een expansieve internationale omgeving met een stevige financiële draagkracht en reputatie -Je maakt deel uit van een ambitieus en enthousiast team, waar een boeiende functie met gevarieerde contacten op je wacht -Je kan rekenen op een marktconform salarispakket, dat erkenning geeft aan je reeds opgebouwde kennis en ervaring Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ?
 • Stuur dan zeker jouw cv naar gent.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een bachelor of master elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring -Je genoot een opleiding van preventieadviseur niveau 2 of bent bereid deze te volgen -Je hebt een algemene brede technische kennis : mechanica, elektriciteit, PLC,.
 • Je bent vertrouwd met MS Office, kennis van Navision is een voordeel -Je beschikt over de nodige coaching- en leidinggevende capaciteiten.
 • Je hebt ervaring met instructies geven en het overdragen van kennis en inzichten -Je kan analytisch denken en je kan zelfstandig werken -Je kan planmatig en georganiseerd werken en je bent oplossingsgericht -Je werkt met de nodige overtuigingskracht en assertiviteit waardoor je vlot weet om te gaan met verschillende stakeholders -Je kan om met stressvolle situaties en je kan je flexibel opstellen binnen de organisatie -Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands, Engels en Frans.

  Kennis van Duits is een pluspunt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier