Junior Inside Sales Agent NL-FR
Xtra Interim Kontich
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie Voor een online marketingbureau te Berchem zijn we op zoek naar een goedlachse collega om het Inside Sales team te versterken.

Als Junior Inside Sales Agent volg je alle leads op, je belt deze prospecten op en gaat na of een samenwerking mogelijk is, dit telefonische aspect van de job wordt je hoofdtaak.

Daarnaast begeleid je prospecten en klanten ook via mail en chat. Na een inwerkperiode krijg je de kans om door te groeien naar een Outside Sales functie (indien je hier interesse in hebt).

Je detecteert salesopportuniteiten en je kan leads opvolgen en dispatchen. Je krijgt een kick van telefonisch klantencontact en prospectie.

Je voelt mensen goed aan en kan perfect inspelen op hun behoeften om hen een voorstel op maat te bezorgen. Je staat in voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de sales.

Je houdt een oogje in het zeil bij de correcte invulling van gegevens in het CRM-systeem en stelt prijsoffertes op. Je leert het uitgebreide platform stukje bij beetje kennen, samen met de 1001 functionaliteiten die onze klant aanbiedt.

Jij begeleidt klanten vanaf het moment dat hun contract getekend wordt tot het moment dat hun reserveringssysteem op stevige poten staat.

Je neemt contact op met klanten en je verzamelt informatie per telefoon of per e-mail. Je begrijpt wat de klant verwacht en denkt na over hoe het reserveringssysteem het beste ingesteld kan worden om aan de wensen van de klant te voldoen.

Je configureert zelf het systeem op maat van de klant. Je geeft je klanten een opleiding over het systeem. Dat doe je op kantoor te Antwerpen Berchem of via schermovername met het programma Teamviewer.

 • Profiel Jij bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling; bent commercieel ingesteld; bent assertief en houdt van telefonische klantencontacten;
 • bent goed georganiseerd; spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en goed in het Frans; blinkt uit in klantvriendelijkheid;
 • hebt teaching skills, je kan IT in mensentaal’ uitleggen; hebt minimum 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie (inside sales, telesales, customer service).

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier