Torenkraanbestuurder met joystick regio Veurne-De Panne (m/v)
Konvert Construct Ieper
Veurne, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een firma regio Veurne actief in West- en Oost-Vlaanderen zijn we dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder. Je bedient de torenkraan met de joystick.

Naast kraanwerk spring je bij waar nodig als bekister. Je bekist betonconstructies en monteert gemoduleerde bekisting. Je staat eveneens in voor het plaatsen en monteren van ijzeren wapening.

Aanbod

Voorbereidingen uitvoeren (deblokkeren, stabiliseren, ...) en de staat van het materieel controleren. Lasten op verschillende plaatsen hijsen en verplaatsen.

Lasten blind hijsen en verplaatsen. De staat van de kraan controleren, storingen identificeren en het onderhoud uitvoeren.

De kraan buiten dienst zetten en de beveiligingshandelingen op het einde van de shift uitvoeren (immobiliseren, elektrische voeding, .

 • De kraan bedienen, het hijsblok positioneren en de last aanslaan Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.
 • Verloning volgens barema's van de bouwsector naargelang ervaring.

  Vereiste kwalificaties

  Je kan reeds relevante ervaring voorleggen in de sector en hebt zin voor organisatie. Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen en werkt met oog voor veiligheid.

  Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd en betrouwbaar. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio Veurne - De Panne.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier