Service Engineer
Whoohoo
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over de functieBrand jij ook van verlangen voor een kwaliteitsvolle service?Als service engineer plaats en herstel je hoogkwalitatieve installaties.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten, en bent het eerste aanspreekpunt voor de binnendienst. Je houdt je zelf strikt aan de veiligheidsregels.

Je verzorgt onderhoud en het eventueel plaatsen van wisselstukken.Functie eisenJe genoot een technische opleiding op bachelor niveau / industrieel ingenieur of bent gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een goede kennis van (elektro)mechanica en / of elektriciteit of bent bereid je hierin verder te ontplooien.Ervaring met werken op verplaatsing is een sterk pluspunt.

Je hebt een goed analytisch vermogen (voor het opsporen van storingen en defecten) en werkt steeds oplossingsgericht.Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Frans.

Bij voorkeur heb je een VCA-attest of bent in ieder geval bereid hiervoor een opleiding te volgen.Je bent flexibel qua werkuren.

Je werkt autonoom en efficiënt.Je straalt onze waarden uit (expertise, doorzettingsvermogen, integriteit, passie en dynamisme).

Over het bedrijfMaak kennis met jouw droom job bij Whoohoo en verdien : Een vast contract met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching en trainingEen professionele werkomgeving op jouw profiel afgemeten en de kans om hierin te groeien.

Salaris naar jouw professionele carrièreMaaltijdcheques €8 / gewerkte dag, ECO-cheques€250 / jaarHospitalisatieverzekering & GroepsverzekeringProject SourcingWhoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven.

Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied.

Meer weten over project sourcing?SolliciterenHerken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière?

Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier