CONNECT-ICT - Business Analist
Connect-ICT
Brussels, Belgium
21 uur geleden
source : ictjob.be

Freelancers zijn ook CONNECT team leden ! Functie Je werkt binnen een Agile-context. Je identificeert, analyseert en beschrijft de business behoeften in functie van IT-ontwikkelingen.

Je beheert samen met collega's de change requests. Je communiceert het resultaat en de voortgang. Je werkt samen met business en IT-collega's aan impactstudies voor toekomstige ontwikkelingen.

Je stelt testscenario's op en begeleidt testplannen. Je begeleidt implementatie van nieuwe applicaties en wijzigingen in bestaande applicaties naar de eindgebruikers, inclusief handleidingen en vormingsmateriaal.

Profiel Bezit je over volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken : minimum een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring NL / FR-talig ervaring met Agile werken ervaring met analyse business processen (UML, BPMN) communicatief sterk - sterke samenwerkingsgerichte focus.

Wij bieden jou als CONNECT Analist Een competitief salarispakket met extra legale voordelen Hospitalisatieverzekering / Groepsverzekering Doorgroeimogelijkheden en een loopbaanplanning op maat door ervaren IT consultant Ruim aanbod van certificeringen Diverse werkomgevingen waar je met de nieuwste technologieën in aanraking zult komen Leuke meet-ups met andere ICT'ers om kennis op te doen en kennis te delen Een superplek tussen IT professionals! Come and talk to us !

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier