Klinisch psychologen
VVKP
Pelt
5 dagen geleden

Om ons team van psychologen te versterken zijn we momenteel op zoek naar twee gemotiveerde collega's. We zoeken één psycholoog die zich focust op de doelgroep volwassenen / ouderen en één psycholoog die zich focust op de doelgroep kinderen / jongeren.

Beide functies kunnen deeltijds of voltijds, afhankelijk van jouw huidige werksituatie.

Onze praktijk is een praktijk voor eerstelijnspsychologische zorg waar mensen met milde of matige psychologische problemen zich kunnen aanmelden voor hulp.

We trachten vanuit een visie van kortdurende, laagdrempelige begeleiding mensen weer verder te helpen. Door de afgelopen jaren sterk te hebben geïnvesteerd in de regio zien we dat de aanmeldingen toenemen en we behoefte hebben aan bijkomende psychologen.

Als psycholoog binnen onze praktijk sta je in voor de behandeling van de patiënten die naar jou verwezen worden en de communicatie met hun huisarts of andere zorgverleners.

Je werkt autonoom maar kan hierbij uiteraard rekenen op ondersteuning van de collega's. Er is voldoende gelegenheid tot intervisie of intercollegiaal overleg, zowel in de praktijk als online.

Indien je interesse hebt om als zelfstandig psycholoog aan de slag te gaan, neem dan zeker contact met ons op!

De psychologen binnen onze praktijk hebben zich voorlopig niet aangesloten bij het ELP-project en werken dus ook niet aan het terugbetalingstarief.

Aanbod

We bieden de mogelijkheid om een eigen zelfstandige activiteit te kunnen opstarten naast ervaren collega’s.

Een nauwe samenwerking met verschillende huisartsen en collega’s uit de regio die naar de praktijk doorverwijzen.

Ondersteuning bij het inplannen en beheren van je agenda.

Een volledig ingerichte en uitgeruste praktijkruimte met computer, printer en telefoon, mobiele telefoon en abonnement.

Naast je papieren dossier ook een elektronisch patiëntendossier voor het beheren van je agenda, het bewaren van je patiëntgegevens en voor het beveiligd versturen van brieven naar andere hulpverleners (bv. huisartsen).

Intervisie met de andere psychologen in de praktijk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier