Schrijnwerker / Meubelplaatser (m/v)
Konvert Interim Turnhout
Arendonk, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een houtbedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een meubel plaatser. Vooral tewerkgesteld in Nederland, met vertrek vanuit Arendonk.

Het kan zijn dat er heel af en toe een overnachting bij zit, maar dit is zeer uitzonderlijk. Soms zijn het 4 lange dagen ipv 5 gewone werkdagen.

 • Zeer grote interesse hebben in hout- meubel sector. - In elkaar kunnen zetten van de meubelonderdelen. - Zelfstandig kunnen werken.
 • Ervaring is wel een must.
 • Aanbod

  Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen. Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Je komt terecht in een stabiel bedrijf- Correcte verloning- Extra legale voordelen- Aangename werksfeer

  Vereiste kwalificaties

 • Grote interesse in hout- en meubelsector- Je kan zowel in teamverband, als zelfstandig werken- Ervaring en nodige kennis is een must.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier