Project (R&D) engineer Hydrometallurgie
Ausy
Beerse, Antwerp, BE
10 dagen geleden
source : Monster

Chemical engineer en gebeten door het "uitvinden" van nieuwe processen en technologieën? Dan is de R&D afdeling van Metallo waar je moet zijn.

Samen met enkele andere ingenieurs werk je aan nieuwe installaties : van ontwerp tot realisatie. Deze specialisten nemen je graag mee in hun boeiende R&D / engineering wereld.

Contacteer me voor meer informatie op 03 201 39 60 of cathy.champagne cx.ausy.be. We praten erover, ingenieurs onder elkaar.

Metallo Belgium N.V. is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je aan hun DNA. Zij recycleren complexe secundaire materialen en brengen zo metalen terug in de waardeketen.

Hiermee maken ze de cirkel rond. Hun slagzin Furnace of Innovation' is er bovendien niet voor niets. Door hun unieke technologie en metallurgische expertise, uitgevonden en gerealiseerd door eigen ingenieurs, slagen ze erin om de impact van hun activiteiten op mensen, milieu en klimaat te minimaliseren.

Functiebeschrijving De ingenieur die we zoeken ontwikkelt nieuwe hydrometallurgische processen en technologieën om de recyclage-

efficiëntie te verhogen. Hiervoor

 • houdt hij ervan studies, onderzoekprogramma's en technische verbeterings- of vernieuwingsprojecten in de hydrometallurgische winning van metalen te leiden en / of eraan deel te nemen, door : 1.
 • de doelstellingen te vertalen van projecten in duidelijk gedefinieerde en overeengekomen specificaties 2. bij te dragen tot een optimale werking van de bestaande watergerelateerde installaties en processen door : 3.

  het opvolgen van de performantie van deze processen binnen Metallo Belgium 4. het benchmarken met alternatieve processen en technologieën, bestaand en in ontwikkeling 5.

  het toepassen van principes van robust control 6. het opstellen van goede procedures, bijstellen van bestaande procedures 7.

  regelmatige contacten te houden met interne en externe specialisten en 8. het uitvoeren van studies en projecten in samenspraak met de verschillende afdelingen

 • werkt hijactief mee aan een veilige en gezonde werkomgeving door ervoor te zorgen dat alle technische en procesontwikkelingen rekening houden met de HSE-
 • vereisten gesteld door de onderneming; Functie-eisen Voldoe je aan onderstaande profielbeschrijving, dan verhoogt dit jouw succes in het opnemen van deze functie : master in de ingenieurswetenschappen of in de industriële wetenschappen in (proces)chemie of metallurgie schoolverlaten of zeer ervaren .

 • gedrevenheid is belangrijker : we passen jouw rol aan goesting en / of ervaring om een R&D rol op te nemen in een productiebedrijf zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels creatief en innovatieminded zijn, kunnen samenwerken en een goede portie verantwoordelijkszin en doorzettingsvermogen Arbeidsvoorwaarden Je komt terecht in een klein team experten waar je veel van elkaar kan leren.
 • Een bedrijf dat middelen heeft om nieuwe technologieën te ontwikkelen en te implementeren. De verloning is marktconform en er wordt flexibel omgegaan met de balans werk-

  privé. Werken in Beerse, en dus in de Antwerpse Kempen, zorgt ook voor file-arme verplaatsingen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier