Evenementen vrijwilliger - Evenemententalent
11.11.11
Wilrijk, BE
2 dagen geleden

Je hebt een hart voor zieke en gehandicapte kinderen en komt terecht in een enthousiaste, warme groep vrijwilligers. Je tijdsinvestering is soepel in te vullen en een groot deel kan via thuiswerk.

In ruil kan je van verschillende dingen proeven en ervaring opdoen, ontmoet je op korte tijd een hoop interessante mensen terwijl je je inzet voor zinvol werk.

Hallo karma J! Welkom in team Goudhaantjes!

Vrijwilligersvacature

Je houdt van plannen en organiseren, bent sociaal en neemt graag initiatief. Je bent de spilfiguur van alles wat met de organisatie van onze evenementen (gezinsdagen, ambassadeursdag, benefiet, ) te maken heeft.

Je bent aanspreekpunt en geeft mee invuling aan het programma. Je werkt een draaiboek en planning uit, ondersteunt de administratieve en logistieke opvolging en stelt teams samen.

Heb je een ander idee over wat je als vrijwilliger voor vzw Goudhaantjes kan betekenen? Laat het ons zeker weten! Afhankelijk van wat je wil, kom je gewoon een handje helpen of neem je steeds grotere verantwoordelijkheden op.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier