PLANNER/DISPATCHER
Hays Response Antwerpen
Antwerpen, Antwerp, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Voor onze klant, een marktleider op vlak van ecologische transporten, zijn wij op zoek naar een planner / dispatcher in 3 shiften (vroege / dag / late).

 • Uitdagende job in 3 shiften
 • Grote verantwoordelijkheid en afwisselend takenpakket
 • Ecologische transporteur die inzet op eco / milieu Je bent verantwoordelijk om de dagelijkse planning op te stellen van ritten, waarbij goederen van je klanten in het magazijn aankomen en jij deze zo goed mogelijk inplant.
 • Daarnaast zorg je dat de nodige documenten in orde zijn en de chauffeur alle informatie heeft doorgekregen. Je staat mee in voor de controle van aankomende en uitgaande goederen in het magazijn.

  Van zodra de chauffeurs vertrokken zijn, sta je in voor de dispatching ervan (aansturen chauffeurs, doorgeven van wijzigingen .

 • Je blijft in contact staan met klanten, transporteurs en subcontractors. Je staat in voor de administratieve logistieke verwerking en het doorsturen van documenten (CMR's).
 • Verder sta je in voor controle van chauffeurs die terugkomen en zorg je dat alle documenten in orde zijn. Je zorgt ook voor een nauwkeurige rapportering aan de klanten.

  Nadien sta je in voor de opvolging van stockage terugkerende goederen en zet je deze samen met de magazijniers klaar in het depot (opstellen overdracht voor planning dag nadien).

  Je beschikt over een eerste ervaring als planner / dispatcher of een grote interesse in deze job. Je kan omgaan met druk door deadlines en kan meerdere dossiers naast elkaar beheren.

  Je beschikt over een sterke kennis van Engels en Nederlands. Je bent flexibel qua werkuren en staat open voor het werken in shiften (5u -

  13u, 7u - 15u, 14u - 20u en soms tot 22.30u). Je bent hands-on. Onze klant biedt een uitdagende job met een interessant salarispakket bij een transportbedrijf dat inzet op groener transport.

  Ben jij de planner / dispatcher die wij zoeken? Solliciteer dan snel online op deze job of contacteer ons op 03 / 202.79.79!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier