Teamleader (m/v)
Konvert Interim Oudenaarde
Nazareth, BE
19 uur geleden

Profiel

Als teamleader sta je in voor de volgende zaken : - Het aansturen van een ploeg van ongeveer 10 mensen - Het motiveren en aanleren van de inpakkers - Werkplanning van zijn team maken - Alles voorbereiden bij een nieuwe opstart van product - Kwaliteitscontrole van de producten die in zijn ploeg gemaakt worden -...

Aanbod

Acties voor personeelsbeheer bepalen en opstarten. Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie.

De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.

De organisatie van een locatie implementeren en aanpassen (automatisering van de opslag, conditionnering, ...). De planning van het beheer van logistieke site(s) superviseren volgens activiteit (interne of externe stromen, specifieke orders, .

 • De werking van de logistieke teams superviseren of organiseren (technici, kadeopzichters, magazijnbeheerders, ...). Het budget van één of meerdere sites vastleggen en opvolgen.
 • De personeelsadministratie superviseren. Procedures uitwerken en aanpassen (ontvangst, opslag, ...)De toepassing van procedures controleren.

  Specifieke dossiers behandelen (geschillen, technische studies, opvolging van een logistiek project, ...)De behandeling van specifieke dossiers superviseren.

  Samen met de betrokken diensten (verkoop, hoofdkantoor, ...) commerciële acties opvolgen en implementeren. Onderhandelen over de huur- of onderhoudscontracten van een materieelpark en de uitvoering ervan opvolgen Job met optie vast Mooie verloning 2 ploegen

  Vereiste kwalificaties

  Ervaring als leidinggevende Kunnen werken in 2 ploegen NL talig

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier