Monitor tijdens de paasvakantie
Idee Kids vzw
1040 Etterbeek
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Idee Kids vzw is een landelijk erkende vzw met hoofdvestiging in Melle die, verspreid over 24 locaties in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, jaarlijks voor zo’n 25.

000 kinderen, een onvergetelijk vakantiekamp organiseert. Wat we doen draait rond de kinderen en hun ouders waarbij de waarden creativiteit, passie en kwaliteit centraal staan.

Jaarlijks zetten meer dan 2.000 monitoren zich in om kinderen de beste tijd van hun leven te bezorgen. Naast deze monitoren, zet ook een vast team van bijna 30 medewerkers zich elke dag in om de Idee Kids kampen top te maken.

Het rekruteringsteam is het team die zorgt voor de monitoren. Voor alle praktische en inhoudelijke vragen kan je dus bij ons terecht!

Job description

Als monitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 7 en 12 jaar (lagere school). Jouw groep telt maximum 16 kinderen.

Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun / jouw interesses.

Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema.

Als monitor ga je aan de slag op een kamp zonder overnachting, dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan.

Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang.

De vrije plaatsen in de paasvakantie kan je bekijken op onze blog : http : / / www.ideekidsatwork.be / home / index.php / 2016 / 03 / 07 / laatste-plaatsen-paasvakantie /

Searched Profile

 • Je hebt een hart voor kinderen
 • Je behaalde je of ben je bezig met het behalen van een pedagogisch / didactisch diploma (of ben je gelijkgesteld door ervaring)

  Je kan kinderen enthousiasmeren en kan jouw eigen enthousiasme moeiteloos overbrengen op de kids op kamp

  Je kan kinderen meenemen in een fantasiewereld

  Je bent een beetje prettig gestoord

  We offer

  Wij bieden onze monitoren het volgende :

 • Je ontvangt een inspiratiedraaiboek vol activiteiten in jouw thema.
 • Je werkt onder het monitorenstatuut en krijgt een aantrekkelijke vergoeding (ongeveer €350 voor een kampweek).
 • Je komt terecht in een enthousiast monitorenteam waar iedereen leert van elkaar.
 • Je krijgt persoonlijke ondersteuning en wordt gecoacht in jouw groeiproces.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier