Student Research Consultant
Van Loock & Partners
1702 Dilbeek
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Van Loock & Partners is een management consultancy bedrijf, gespecialiseerd in werving en selectie via direct search (headhunting).

Van Loock & Partners werd in 1992 opgericht door enkele senior consultants.

Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke partner voor heel wat locale en internationale bedrijven. Deze bedrijven appreciëren de jarenlange ervaring en marktkennis van de consultants, waardoor wij hen grondig kunnen ondersteunen en adviseren in het werving- en selectieproces.

Voor u als kandidaat staat onze ervaring in het bedrijfsleven borg voor een professionele behandeling van uw kandidatuur.

Op een open en constructieve manier onderzoeken wij samen of de verwachtingen van onze opdrachtgever overeenstemmen met uw ambities.

Job description

Als student research consultant zal je samen met de senior consultants pro-actief meedenken en meewerken aan het zoeken naar talent.

Je bepaalt de juiste zoekstrategie, analyseert de markt en met de nodige creativiteit identificeer je potentiële kandidaten.

Je staat in voor een telefonische voorselectie en nodigt kandidaten uit voor een gesprek. Wij zoeken iemand die minimum 4 dagen per week beschikbaar is gedurende de maanden februari en maart.

Searched Profile

Op de eerste plaats leergierig en enthousiaste persoonlijkheden, met een hogere opleiding, die graag en vlot telefonisch contacten leggen, zowel in het Nederlands als in het Frans en die bij voorkeur een eerste professionele ervaring kunnen voorleggen.

Ondernemende en creatieve talenten die hun weg weten te zoeken doorheen het economische bedrijfsleven. Je beschikt over de nodige overtuigingskracht en resultaatgerichtheid om onze opdrachten tijdig tot een goed einde te brengen.

Je bent woonachtig in de regio.

We offer

Een boeiende en afwisselende job in rekrutering en selectie, met toekomstperspectieven.

Bij Van Loock & Partners komt je terecht in een ervaren en enthousiast team waar professionalisme, dienstverlening en resultaatgerichtheid centrale begrippen zijn.

Naast een aangename werkomgeving mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier