Customer Service Representative
Hilti
Brussels, Brussels, BE
8 dagen geleden
source : Jobat

Job reference : 10025

10025

Customer Service Representative

Wat is de functie?

Voor ons Belux salesteam in Anderlecht zijn we op zoek naar een klantendienstmedewerker. Maar dit is geen gewoon salesteam.

Onze mensen hebben de meest uiteenlopende achtergronden. Wat ze gemeen hebben, is hun enorme inzet, consistente resultaten en de uitzonderlijke service die ze aan de klant geven.

Wat houdt de functie in?

Als Customer Service Representative ben je het aanspreekpunt van onze gerenommeerde merknaam. Wij bieden onze klanten topproducten met de service die daarbij hoort.

Wanneer een klant belt voor advies, geef jij antwoord op zijn vragen. Jij geeft de relatie met elke klant een persoonlijke touch.

Je laat ook geen kans onbenut om commerciële opportuniteiten door te verwijzen naar commerciële medewerkers op de baan en doet actief aan upselling.

Verder doe je de nodige opvolging van de klantencontacten in SAP.

Als lid van ons high-performing salesteam is het jouw taak om de relatie met onze klanten te verstevigen, zodat deze klanten trouwe zakenpartners worden.

Dit betekent dat je je kennis van onze producten gebruikt om oplossingen te vinden voor hun specifieke eisen en wensen, en daarbij ons innovatieve gereedschap verkoopt samen met aanvullende software en diensten (cross selling).

Jouw interactie met onze klanten is cruciaal voor het succes van ons bedrijf en jouw verdere carrière.

80% van onze management posities zijn ingevuld door interne kandidaten. Dit geeft aan hoeveel waarde er gehecht wordt aan onze mensen en hun ontwikkeling

Waarom solliciteren?

Bij ons vind je een goede mix van mensen met een verschillende achtergrond. Enkele van onze beste klantendienstmedewerkers hadden geen enkele ervaring voor ze bij ons kwamen.

Laat je dus niet afschrikken als je nog geen ervaring hebt in de verkoop of in de bouw. Succes is het resultaat van teamwork en vaardigheden, ongeacht je achtergrond.

Je hebt nodig :

 • 3-5 jaar ervaring in een technische of verkoopsfunctie
 • Ervaring in service selling’ is een plus
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Inzet, moed en leergierigheid
 • De wil om jezelf uit te dagen in het streven naar succes
 • Flexibiliteit om je te verplaatsen binnen jouw regio
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier