Heftruckbestuurder (laden) NACHT (m/v)
Konvert Interim Tielt
Zwevezele, BE
2 dagen geleden

Profiel

Onze klant, een metaalverwerkend bedrijf is momenteel op zoek naar een heftruckchauffeur. Taken : - Laden van de vrachtwagens met goederen.

Goederen kunnen verschillende afmetingen hebben dus je moet een goed, logisch inzicht hebben. - Je beschikt over een pickbon met paknummers en paklocaties.

De vertrekkende barcodes scan je met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen (vb stockbreuken)neem je contact op met de logistiek verantwoordelijke.

Interesse? Contacteer dan snel Konvert Interim in Tielt op het nummer 051.40.54.51.

Aanbod

De machine voor goederenbehandeling selecteren en voorbereiden, overeenkomstig de kenmerken van de producten en de verplaatsingsomstandigheden.

De opvolgdocumenten invullen en aan de betrokken dienst overhandigen. De toestand van de lading controleren, afwijkingen vaststellen en aan de betrokken dienst melden.

De toestand van de onderdelen en uitrusting controlerenEerstelijnsonderhoud uitvoeren. Goederen in opslagzones plaatsen.

Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen. Ladingen over verschillende locaties in het magazijn verdelen (productieketen, - Vaste job na interimperiode - Correct loon met extra legale voordelen - Opleidingsperiode van ongeveer 1 jaar wordt voorzien om deze job volledig onder de knie te krijgen

Vereiste kwalificaties

 • Je hebt reeds ervaring met een heftruck en meer specifiek met het laden van vrachtwagens - Je hebt inzicht om complexe pakken te laden in een vrachtwagen - Heftruckervaring is een must
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier