Begeleiders en lesgevers Arabische lessen
Het EVA-centrum
Ekeren
5 dagen geleden

Doelstellingen :

vzw EVA-centrum is een pluralistische organisatie die zich inzet rond armoedebestrijding en diversiteit. We willen opkomen voor mensen die dreigen aan de rand van de samenleving terecht te komen.

Aanpak : wil vanuit solidariteit tussen mensen een bijdrage leveren in de strijd tegen armoede. steunt op het empowerment om stappen te zetten met de doelgroep.

Er is een solidaire buurtwinkel met onthaal en sociale ondersteuning. We organiseren ontmoetingen, activiteiten en workshops.

Taak

In VZW EVA-centrum worden er Arabische lessen gegeven voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Zij worden onderverdeeld in 7 niveaugroepen.

We zoeken mensen die toezicht willen houden tijdens de Arabische lessen.

Daarnaast zijn we dringend ook opzoek naar mensen die Arabische lessen kunnen geven aan kinderen.

Mensen met een onderwijservaring kunnen hier een meerwaarde zijn, maar ook 3de graad leerlingen (secundair onderwijs), studenten (hoger onderwijs), volwassenen, die tijd willen maken voor deze kinderen, en jong gepensioneerden zijn zeker welkom.

Deze begeleiding wordt door de kinderen, hun ouders en de lesgevers erg geapprecieerd!

Wanneer

Wekelijks op zaterdag en zondag van 10 : 00 tot 12 : 30 uur en van 13 : 00 tot 15 : 00 uur (niet tijdens de schoolvakantie)

Waar

De Arabische lessen gaan door in het EVA-Ontmoetingscentrum te Schutstraat 10 2180 Ekeren.

Beschikbare plaatsen

Omwille van de grote belangstelling zijn we dringend opzoek naar extra lesgevers en begeleiders.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier