Grondwerker (m/v)
Konvert Construct Kortrijk
Zwevegem, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een firma in Moen zoeken wij dringend een grondwerker met ervaring in de bouwsector. Je staat in voor het plaatsen van rioleringen en assisteert de kraanmachinist.

Je hebt reeds ervaring in de grondwerken.

Aanbod

Piketten, jalons, herkenningstekens, ... plaatsen voor het uitvoeren van de werken (verhardingen, borduren, ...). De uitgraving opvullen en aandammen.

Bodemlagen en afdeklagen aanbrengen en verdichten. De werf en de werfomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen, .

 • De circulatiemogelijkheden van werfmachines bepalen volgens de inplanting van het terrein. Rolgrind of steenslag spreiden of verdichten.
 • Grond- en funderingswerken uitvoeren voor het plaatsen van bestratingen, elementen van stadsinrichting, .... Elementen van het openbare wegennet plaatsen en afwerken (voegen, .

 • Je komt terecht in een leuk familiebedrijf en krijgt, na een geslaagde interimperiode, een vast contract. Verder word je betaald volgens de loonbarema's in de bouwsector.
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt reeds een eerste ervaring als grondwerker. Verder ben je gemotiveerd en hou je van zwaar werk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier