Tekenaar - ontwerper Elektriciteit & Instrumentatie
Umicore
Antwerp, Antwerp, Belgium
4 uur geleden
source : Jobat

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land.

Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren.

 • Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.
 • Over PMR

  In onze afdeling PMR (Precious Metals Refining) produceren we oplossingen op basis van basis- en edelmetalen. De sleutel tot ons succes is innovatie.

  We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo’n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

  Wat jij zal doen

  Voor ons projectteam zijn we op zoek naar een tekenaar-ontwerper elektriciteit & instrumentatie. In deze functie sta je in voor de elektrische en meettechnische ontwerpen van installaties.

  Vertrekkend van een P&ID-schema maak je zelfstandig ontwerpen en definieer je het tekenwerk via externe studiebureau's. Eveneens het opstellen van de nodige technische specificaties voor prijsvragen en bestellingen van de instrumentatie en de elektrische aannemingen behoren tot jouw takenpakket.

  Je voert technische besprekingen met leveranciers waarbij je de offertes toetst aan de technische specificaties.

  Het opstellen van kostenramingen en planning voor de realisatie van het project doe je in samenspraak met jouw projectmanagers.

  Tijdens de vergaderingen met interne klanten geef je toelichting over de uitgewerkte voorstellen zowel technisch, budgettair als wat betreft de realisatietermijn.

  Aansluitend aan de studie, volg je de uitvoering van de werken op en word je betrokken bij de opstart ervan om het project mee tot een goed einde te brengen.

  Het up-to-date houden en het borgen van elektrische schema’s is een deeltaak die eveneens de nodige tijd en sturing van je vragen. Naar wie we op zoek zijn

  Je hebt bij voorkeur een bachelor of master behaald met specialisatie elektriciteit of meet- en regeltechniek. Kennis van elektriciteit en instrumentatie zijn noodzakelijk.

  Ervaring in een engineeringomgeving en kennis van SAP zijn een pluspunt. Je kunt werken met Autocad 2014 en MS-office.

  Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten plaatsen daar waar het nodig is. Je bent analytisch, nauwgezet en gestructureerd.

  Je bent assertief. Je bent een flexibel ingestelde teamplayer. Door je creativiteit en uitgesproken technische vaardigheden kan je opdrachten succesvol en projectmatig afwerken. Wat we aanbieden

  Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.

  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...

  die je mag verwachten van een top employer.

  ALS WIJ EEN WERELDLEIDER KUNNEN WORDEN IN RECYCLAGE EN SCHONE MOBILITEIT, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier