Team member OKay Compact regio Gent
Colruyt Group
GENT
2 dagen geleden

Vacatureomschrijving

OKay is de buurtsupermarkt waar je snel en makkelijk boodschappen doet en we onze klanten met een glimlach verder helpen.

Als team member bij OKay Compact zorg je voor veel taken : rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken Heel gevarieerd dus!

Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan.

Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren!

Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak.

Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar geeft altijd voldoening.

Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

Profiel

 • Een goede fysieke conditie Je legt behoorlijk wat meters af op een dag en tilt veel dozen en kratten. Een sportieve instelling hoort er gewoon bij.
 • Flexibel Je bent op zoek naar een voltijdse of deeltijdse uitdaging. Je bent ook flexibel qua takenpakket en uurrooster, avond- en weekendwerk schrikt je niet af.
 • Samenwerken Een winkel uitbaten is teamwerk. Jouw talenten passen perfect bij die van je collega's, je kunt steeds op hen rekenen.
 • Dat is trouwens ook goed voor de sfeer.

 • Initiatief nemen Naast vaste takenlijsten en procedures krijg je de nodige vrijheid om zelf te bepalen wat moet gebeuren.
 • En dat doe je dan ook gewoon.

 • Klantgerichtheid Je bouwt gaandeweg een hechte relatie op met je klanten. Zo weet je steeds precies wat ze nodig hebben.
 • Talenkennis Om vlot met je collega’s en klanten te kunnen communiceren, beheers je zowel het Nederlands als het Frans voldoende.
 • Wij bieden

 • Zekerheid Je krijgt een vast bediendencontract in een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Variatie In deze job zijn geen twee dagen hetzelfde. Je kan rekenen op een gevarieerd takenpakket en hebt veel sociaal contact, met je team en natuurlijk ook je klanten.
 • Echte groeimogelijkheden Je maakt niet alleen een hele ontwikkeling door tijdens je opleidingstraject. Je kan ook rekenen op een breed aanbod professionele en persoonlijke opleidingen bij Colruyt Group.
 • Ruimte voor initiatief Heb je ideeën om jouw job, een proces of iets anders beter aan te pakken? Dat is altijd welkom bij ons! Bovendien hebben we respect voor jouw eigenheid, wees dus gewoon jezelf bij ons.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Reistijd berekenen

  Je vervoermiddelAutoOpenbaar vervoerFietsLopendWat is je vertrekpunt?

  Sollicitatiestappen

  Je solliciteert (Door de Corona-maatregelen kan het langer duren voor je feedback krijgt, maar je hoort ons zeker!)

  We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons.

  Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.

  We bellen even

  Mogelijk bellen we om je cv te overlopen en naar je motivatie te vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.

  Eerste kennismaking & online testen

  Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.

  Een babbel met je toekomstige leidinggevende

  Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent.

  Eventueel krijg je een praktische proef.

  We gaan er samen voor

  Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

  Het vakgebied Winkel

  Onze winkelmedewerkers en beenhouwers zijn het gezicht van de winkel én de ambassadeur van het merk. Of het nu in een Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Collishop, Dreamland of Dreambaby is, ze zorgen ervoor dat de klant tevreden naar huis gaat.

  Winkelmedewerker bij Colruyt Group is een actieve en afwisselende job met veel verschillende taken : kassawerk, klanten verder helpen, commerciële acties opzetten en aanvullen van de winkel.

  De winkelmanager ondersteunt hen daarbij, zorgt ervoor dat de voorziene omzet behaald wordt, dat de loonkost op peil blijft Samen vormen ze een hecht team.

  Binnen deze teams is er ruimte voor eigen initiatieven zoals een diepvriesdegustatie of een manier om efficiënter te werken.

  We verwachten dat je verantwoordelijkheid opneemt voor je eigen werk en ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier