Commercieel Binnendienst Medewerker- Key Accounts Antwerpen
Fabory
Beveren
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als Commercieel Binnendienst Medewerke r - Key Accounts bij Fabory start je met een gedegen inwerkprogramma zodat je weet hoe het is om de verwachtingen van de klant te overtreffen en maak je kennis met het netwerk binnen Fabory zodat je exact weet hoe jij je klanten succesvol kunt maken.

Nadat jij deze opleiding hebt afgerond ga jij met je teamleider, jouw persoonlijke coach, aan de slag om jouw skills verder te ontwikkelen.

Je komt te werken in een team van andere gedreven collega’s waar jullie samen het beste resultaat trachten te behalen voor zowel de klant als Fabory. Durf jij het aan?

Ben jij iemand die graag de verbinding maakt tussen de behoefte van de klant en wat wij als Fabory te bieden hebben? Kun jij als geen ander een effectief netwerk van bestaande en nieuwe klanten behouden en uitbreiden?

Weet jij als geen ander wat het is om als klant niet de juiste service te krijgen die hij eigenlijk verdient? Dit zijn in de kern je verantwoordelijkheden, deze komen samen met een budgetverantwoordelijkheid die jij samen met de Key Account Managers draagt voor de gestelde klanten binnen je regio.

Uiteraard ben je ook het visite kaartje voor Fabory en zijn klanten in diezelfde regio. In deze uitdagende en veelzijdige functie weet jij uitstekend om te gaan met de geboden hulpmiddelen zoals SAP, die jou in staat stellen om jouw klanten nog beter te bedienen en hun problemen op te lossen.

Kortom, best veel verantwoordelijkheden richting je klant, kun jij hiermee omgaan? of ben je bereid dit te leren? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat bieden we jou?

Voordat wij gaan aangeven wat we allemaal zoeken in de ideale nieuwe collega willen we je graag eerst even laten weten wat wij jou te bieden hebben :

 • Een competitief bruto salaris en daarnaast een aantrekkelijk bonus systeem (profit sharing plan) met een uitbetaling per kwartaal als jij samen met onze collega’s de vooropgestelde targets haalt.
 • Een hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering maken ook deel uit van ons verloningspakket.
 • Omdat we geloven in een goede balans tussen prestatie en relaxen bieden we je ook nog wat vrije tijd naast de weekenden, zo krijg je naast de 20 wettelijke verlofdagen 12 extra dagen (ADV).
 • Plaats van tewerkstelling : hoofdzetel België, Blancefloerlaan 181 te 2050 Antwerpen (linkeroever).

  Wat zoeken wij?

  Wij zijn op zoek naar een ambitieus en meertalig (Uitstekend Nederlands, en vloeiend Engels en Frans) Commercieel Binnendienst Medewerker voor onze locatie Antwerpen ter ondersteuning van onze Key Account Managers.

  Naast een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen hebben wij ook nog een aantal andere zaken die wij graag in jou terugzien.

  Neem jij graag persoonlijke verantwoordelijkheid om onze klant een ervaring te bieden waar men over 20 jaar nog praat? En als je dit al doet kom je dan ook je gemaakte afspraken na?

  Ben je stressbestendig en kan jij prioriteiten stellen als dit van jou verwacht wordt? Ben je ambitieus? Zie jij deze uitdaging als de ideale springplank om de beste Commercieel Binnendienst Medewerker professional te worden?

  Heb jij oog voor je eigen ontwikkeling en wil je graag doorgroeien naar bijvoorbeeld teamleider of misschien wel heel iets anders?

  Willen winnen of meedoen? Als je voor het eerste gaat dan willen we je zeker spreken.

  Als jij dit allemaal leest en je zegt dit ben ik? Dan zijn wij op zoek naar jou

  Wordt dit je eerste stap van een succesvolle carrière binnen Fabory?

  Wie is Fabory?

  Fabory biedt een breed en groeiend assortiment aan bevestigingsmiddelen, gereedschappen, industriële artikelen en veiligheidsproducten van gerenommeerde en bekende merken.

  Onze klanten opereren in allerlei markten en sectoren en wij ondersteunen zowel kleine bedrijven als multinationale ondernemingen door te voorzien in hun behoeften voor hun dagelijkse productie en MRO.

  Equal Opportunity Workplace

  Fabory is een Equal Opportunity Workplace. Alle gekwalificeerde kandidaten zullen dezelfde kansen krijgen voor de vacature zonder rekening te houden met ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationale afkomst of handicap.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier