Brainbridge - Infrastructure Coordinator
Brainbridge
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Duration ASAP - Long term Description Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor binnen de afdeling Infrastructuur & Operations Services (iOS).

Deze directie staat binnen de klant in voor de centrale en overkoepelende aansturing van de oplossingen op IT en Business gebied.

De nadruk binnen onze directie en de klant, ligt voornamelijk op stabiele en kwaliteitsvolle implementaties in releases, met de dagelijkse opvolging en beheer van de verschillende iOS-facetten, gaande van infrastructuurcomponenten, systeemsoftware, Middleware, databasebeheer tot netwerkcomponenten.

Responsibilities Als Infra Coördinator (SPOC) ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van onze Epic Owners en Value stream Teams op gebied van de vertaalslag van Business naar IT.

Jij bent verantwoordelijk voor de "end to end" delivery van het infrastructuur onderdeel van de projecten. Hiervoor doe je beroep op onze collega's voor de architectuur, documentatie, aanvragen naar onze providers.

Jij coördineert dit geheel en volgt de voortgang op en bij issues, neem je de nodige acties en doet indien nodig de escalaties om tot een stabiele, goedgekeurde oplossing te komen.

Dit doe je binnen de afdeling I&O en in samenwerking met onze leveranciers. De services moeten beantwoorden aan onze kwalitatieve eisen op basis van SLA's, rekening houdend met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van de ICT-infrastructuur.

Je komt terecht in het team van infrastructuur samen met architecten, security, technische coördinatoren en experts. Je komt terecht in het infrastructuur team die de Safeagile werkmethode hanteert.

De aansturing requirements vanuit de verschillende IT value teams, vertaal je samen met de Solution architect, DEV Infra Engineers tot een werkpakket die aan onze leveranciers aangeboden en uitgevoerd wordt.

Qua methodiek werk je actief mee in onze Agile ceremonies zoals PI, sprint werking, standup, retrospective, enz. om de opdrachten te vertalen in features en stories.

Deze laatste worden samen met de teamleden uitgewerkt en opgevolgd. Je houdt het team "on track" om aan de delivery afspraken te voldoen.

 • Skills Minstens een bachelorsdiploma in een ICT-gerelateerde richting of gelijkwaardige ervaring; Minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie;
 • Een sterke affiniteit met het ICT-werkveld; Een allround kennis van netwerk, systeemsoftware, gangbare applicaties Samenwerking met en in Agile & SAFe teams / concepten;
 • Goed kunnen plannen en organiseren en alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden; Vlot samenwerken met de leveranciers en op een juiste manier kunnen communiceren;
 • Uitstekend kunnen coördineren en organiseren binnen een complexe ICT-infrastructuur; Kunnen uitvoeren en opvolgen infrastructuur wijzigingen;
 • We vragen een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Extra information Wat bieden wij? Een zelfstandige job met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een prettige werksfeer met superleuke collega's; Een frisse, jonge omgeving waarbij rekening wordt gehouden met een goede balans tussen werk en privé (door flexibele werktijden en de mogelijkheid om deeltijds te werken);
 • Een leuk team dat successen viert en ervaringen deelt; Je komt terecht in een uitdagende omgeving met veel projecten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier