Werfleider - Oost en West-Vlaanderen - Civiele werken
Arbalett
Aalter, Woluwe-Saint-Pierre, Belgium
7 uur geleden
source : Stellenanzeigen.de

Onze klant is een Vlaamse aannemer met ca 600 werknemers dat als sinds 1900 actief is in diverse ondergrondse en andere gespecialiseerde technieken.

Ze zijn gespecialiseerd in zeer boeiende en complexe projecten dat van hen een uitstekende en betrouwbare partner maakt.

Met een omzet van €100 mio euro zijn ze een toonaangevende speler in de civiele werken. Deze functie houdt taken in zoals verticale boringen voor verschillende doeleinden zoals waterwinning, geotechniek, bemalingen, bodemenergie, etc Om deze divisie te versterken, verder in te spelen op het stijgend aanbod en hun marktpositie hierin te verstevigen zoeken ze een enthousiaste werfleider.

Verantwoordelijke voor de uitvoering van onze bemalingswerken in Oost- en West-Vlaanderen. Je staat in voor de voorbereiding, organisatie en realisatie van de jouw toegewezen projecten.

Je optimaliseert projecten technisch en financieel, geeft leiding aan onze arbeiders on site. Je onderhoudt nauw contact met de werfleiding van de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers.

Je rapporteert aan de process-owner en de projectleider binnen de divisie. Je hebt een geologische of bouwkundige scholing genoten of je hebt relevante ervaring in één van deze vakgebieden.

Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, creatief en ondernemend. Je beschikt over een gezonde portie technisch inzicht, hebt oog voor detail en bent administratief punctueel.

Techniek boeit je en je wilt je kennis hierin verder uitbreiden. Enige ervaring is een pluspunt maar geen absolute vereiste.

Een zeer boeiende en gevarieerde leidinggevende functie met toekomstperspectief in een bedrijf dat geeft om zijn werknemers.

Een aantrekkelijk salarispakket afhankelijk van uw ervaring en opleiding, aangevuld met een bedrijfswagen, mobile toestellen en extralegale voordelen.

Een uitdagende functie waarin je de nodige vrijheid en zelfstandigheid ... Uitvoering, Technisch inzicht, Administratie, Communicatieve, Werfopvolging Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier